Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Nie wiem, jak to zrobiłam, ale wklejam w dobre miejsce
Trochę wstyd liczyć w moim wypadku w ogóle na moją obronę powiem, że naprawdę zaczęłam kilka książek i mocno mi nie klikły, więc nawet nie wrzucałam do wątku (w tym ten Miłoszewski, jakoś się nie mogę wciągnąć!)
22/2020
23/2020
Trochę wstyd liczyć w moim wypadku w ogóle na moją obronę powiem, że naprawdę zaczęłam kilka książek i mocno mi nie klikły, więc nawet nie wrzucałam do wątku (w tym ten Miłoszewski, jakoś się nie mogę wciągnąć!)
22/2020
23/2020
- mała_czarna
Ja tam dalej lubię Skandynawów tylko obecnie jakoś nastroju na trupy nie mam.
Ale ma wyjść nowy Nesser i nowa Lackberg więc na pewno będę polować.
67/2020
67/2020
Ja jakoś nie przepadam za takimi babskimi czytadłami, więc nadal team #trupy (tzn może nie ostatnio, bo Kwiaty są akurat sf)
Uff, w dobrym wątku
Tak. A kto zaczął? Chyba Ty?
48/20
- Załączniki
-
- IMG_20200724_130528.jpg (314.29 KiB) Przejrzano 4773 razy
Ja czekam na Lackberg.mała_czarna pisze: ↑24 lip 2020, 13:00Ja tam dalej lubię Skandynawów tylko obecnie jakoś nastroju na trupy nie mam.
Zbyt zmęczona ostatnio jestem na trupy i bardziej wyrafinowane intrygi. Na mój aktualny stan mózgu stacja Jagodno jest idealna, po tytule i przeczytaniu pierwszych 15 stron człowiek mniej więcej domyśla się, co będzie na następnych 300. A mi życie funduje za wiele emocji, w książkach aktualnie przewidywalność jest pożądana jak moje życie stanie się znowu bardziej nudne, a ja będę wyspana, to zmienię repertuar.
- mała_czarna
Chyba tak ja zwykle w okresie wakacyjnym i potem przedświątecznym mam fazę na takie babskie czytadłaKatherina pisze:Tak. A kto zaczął? Chyba Ty?
Mi po pracy to jedynie wchodzą takie babskie czytadła ale już czekam żeby zacząć nowość Kościelnego, może w weekend się uda
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
też potrzebuję teraz czegoś lżejszego. Ale mam takie same odczucia jak Katherina, po 20 stronach już wiesz wszystko