Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Nie wiem czym ja się martwiłam Nie ma opcji, aby przytyć
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Trochę tak
- Escherichia
A jednak. 1kg na plusie.
Zdecydowanie mniej wody i białka w diecie pokazało swoje..
Zdecydowanie mniej wody i białka w diecie pokazało swoje..
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Co ta dieta ze mną zrobiła. Wczoraj skusiłam się na sernik do kawy (wcześniej w ogóle nie miałam ochoty). Zjadłam połowę porcji, a w zeszłym roku bez problemu wsuwałam całą, codziennie.
Nie liczę, że schudnę na urlopie, ale może chociaż nie przytyję więcej niż kilogram.
Nie liczę, że schudnę na urlopie, ale może chociaż nie przytyję więcej niż kilogram.
A ja jadę na urlop z wynikiem 0... Tak, cel nie został zrealizowany
Weszłam dziś na wagę po 2 tygodniach od ostaniego ważenia. W sumie po 7 tygodniach 5 kilo na minusie. Jakbym tak do wesela (12.09) zgubiła kolejne 5 kg to już bym całkiem znośnie wyglądała. Kupiłam sobie sukienkę. Ostatnio sukienkę miałam na sobie 7 lat temu na własnym weselu.
Aneczka, brawo, piekny wynik! Trzymam kciuki dalej!
W ogole nie nosiłaś sukienek?
W ogole nie nosiłaś sukienek?
Adu ani sukienek ani spódnic. Na wesela to zawsze w spodniach i bluzce albo kombinezonie. A nie sorry miałam sukienkę 3 lata temu na weselu. Byłam wtedy w ciąży a wcześniej schudłam 20kg i czułam się całkiem fajnie.
Aneczka, wow! Jestem w szoku! To dobrze, ze juz sie chcesz odważyć, sukienki są super! W ogole to nigdy nie widziałam nikogo w spodnaich i bluzce na weselu tak swoją drogą
Aneczka świetny wynik! Gratuluję i trzymam kciuki za kolejną 5 a z tą sukienką to mnie zamurowałaś.
Nie tylko Was Ja mam paskudne łydki wiec u mnie i tak tylko maxi wchodzi w grę. Ale jak mi łydki trochę zeszczupleja to może za rok założe krotsza
Aneczka, dlaczego uważasz, że Twoje lydki sa paskudne? Ile maja cm w obwodzie, ze tak je chowasz?
Dawno ich nie mierzyłam, ale dużo. Z 47 cm na pewno. Wiec chowam te moje otluszczone klocki bo to jest jest fajny widok