Sypialnia
Re: Sypialnia
Asieka, do materaca musicie się przymierzyć. Nikt Wam nie doradzi, co będzie dla Was wygodne.
Ja osobiście bym nie kupiła sprężynowego.
Ja osobiście bym nie kupiła sprężynowego.
Właśnie czytam na forach i w szoku jestem. Bo zawsze myślałam, że sprężynowe lepsze niż piankowe. Pianka taka zwykła, na chwile i tania mi się wydawała.
Asieka, my mamy teraz lozko, ktore sie sklada z 2 materacy wlasnie z kieszonkami sprezynowymi i na gore jeszcze topler z pianki memory i nigdy w zyciu wiecej po 5 latach to jest katastrofa i wlasnie sie przymierzamy do wymiany lozka...
Zwykla pianka jest badziewna to fakt, ale pianka wysokoelastyczna to juz inna historia
Zwykla pianka jest badziewna to fakt, ale pianka wysokoelastyczna to juz inna historia
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Asieka my w pl mamy kieszeniowy ze sprężynami i topperem, a w H z pianki. Wolę ten piankowy i tylko czekam az ten z pl zdechnie i będzie do wymiany
My kupiliśmy w styczniu materav piankowy z ikea i to najlepszy zakup ever. Przewygodny.
Asieka, my mamy w ie sprezynowy bo taki przywiozl nam wlasciciel, tragiczny jest. Tesciowa ma z pianki i super sie spi
Ja też team #pianka i też myślałam, że sprężynowe są lepsze, dopóki nie poczytałam/poleżałam. Ale fajnie by było, jakbyście mieli okazję wypróbować na żywo, chociażby żeby twardość dobrać
My mamy obecnie Koło Estrella Lux, kieszonkowy plus 3cm pianki. Jest niesamowicie wygodny, najwygodniejszy na jakim spałam. Nie myślałam o zmianie, ale może rzeczywiście trzeba się przymierzyć na żywo do lateksowego.
My też mamy piankowy i jesteśmy bardzo zadowoleni- wybieraliśmy stacjonarnie w jakimś salonie, po leżeniu na kilkunastu innych
My chyba tym razem tez na pianke postawimy... ten nasz kieszeniowy byl ekstra pierwszy rok/dwa... teraz od roku na nie wyklinami, wiec chyba sie nie zdecydujemy wiecej
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mi sie wydaje, ze najlepiej jechav do sklepu i lezec. My leżeliśmy na wszystkich w Ikea
A co jest w tym sprężynach takiego złego? Co się im dzieje
Asieka ja mam wrazenie ze sie wyrabiają i z czasem materac jest coraz bardziej miękki, wklęsły i nie współpracujący. Niewygodny po prostu. Nasz ma już 5 lat, myślę że jeszcze może z rok pociagnie i wymienię na lepszy. Na pewno bez sprężyn
Nie miałam nigdy styczności z żadnymi materacami więc tematyka kosmiczna dla mnie dla P. tak samo.
To w ogóle będzie pierwsza sypialnia z łóżkiem w tym domu
To w ogóle będzie pierwsza sypialnia z łóżkiem w tym domu