Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Mi chusteczki z babydream też makijażu nie zmywają,a rozmaziują .
Też zauważyłam,że wszystko jest o wiele drożej niż kilka miesięcy temu ;/
Też zauważyłam,że wszystko jest o wiele drożej niż kilka miesięcy temu ;/
Tak. Ewentualnie dalej GLSem wysyłają, ale to mało sensu ma.Yenna pisze:A Frisco to nie przypadkiem tylko Wa-wa i okolice?
Zamówienie dojechało, ale bez pieczywa, za które mnie skasowali i gratis, który sam się dodał do koszyka za 1gr na fakturze jest za 4,27. Miało być też gratisowe piwo, a nie ma. No cóż... Zobaczę jak rozpatrzą reklamację, ale nie przekonali mnie do siebie.
Warzywa i owoce ok, długie terminy ważności nabiału, ale wędlina bardzo grubo pokrojona.
Warzywa i owoce ok, długie terminy ważności nabiału, ale wędlina bardzo grubo pokrojona.
Właśnie to mnie we Frisco wkurza najbardziej.
A w Piotrze i Pawle można teraz określić nie tylko wagę ale też sztuki, co mi bardzo pasuje. Łatiwj mi określić, ze chcę np. 5 bananów i 1 cytrynę niż wskazać wagę.
Ja dzisiaj odwiedziłam rossmana i akurat trafiłam na promocję tych różowych chusteczek, velvet też były 2 paczki w cenie jednej, więc nakupowałam i będziemy testować, stwierdziłam, że jak mi nie podpasują to dam do przedszkola
Ja kupiłam kilka dni temu 3-pak chusteczek Kindii New Baby (fioletowe) za 10,99 i wg mnie fajnie pachną i nie są takie suche.
Dowiem się dokładnie i jeszcze Wam napiszę,ale na 90% jest teraz coś takiego jak pakiet dla przyszłych rodziców i pamki 1 za 1 grosz do zakupów (moim zdaniem fajnie tak za darmochę)i pakiet hippa obiadków,a dodatkowo na pewno polecam mieć do rosska aplikację Rossnę.
A ja mam pytanie w sprawie Biedronki. Zauważyłam, że w żadnej nie ma już mojego ulubionego Cappuccino LaMovida przez co jestem zmuszona kupować droższe 2 razy Mokate Ponoć wycofują powoli produkty, które szybko schodzą, tak mi przynajmniej powiedziały panie pracujące w Biedronce gdy zapytałam o tę kawę. Powód? Koncerny oryginalnych, a zarazem droższych, marek byli stratni U Was też tak jest? Czy tylko nasze miasto wyjątkowe ?
Nadia, cappuccino to zło, nie kupuj
- mała_czarna
Nadia ja nie zauważyłam czegoś takiego.
Raczej okresowe wycofanie (choć być może po prostu tylko do mojej biedronki nie przywozili danego produktu) produktu.
I to, że nie w każdej biedrze jest to samo- u nas np przez pewien czas był kechup którego u moich rodziców w ogóle nie było.
Raczej okresowe wycofanie (choć być może po prostu tylko do mojej biedronki nie przywozili danego produktu) produktu.
I to, że nie w każdej biedrze jest to samo- u nas np przez pewien czas był kechup którego u moich rodziców w ogóle nie było.
Ale ja lubię i nikt/nic mnie do niego nie zniechęciasieka pisze:Nadia, cappuccino to zło, nie kupuj
U nas jest 5 Biedronek i w każdej wielu produktów Biedronkowych już nie ma
Nadia https://czytajsklad.com/cappuccino-gotowe/ przeczytaj składy a pod spodem masz jak zrobisz domowe
- mała_czarna
Ja w końcu się wzięłam za szukanie ubezpieczenia na życie. Czekam na pierwszą ofertę i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mała o daj znac jak coś fajnego znajdziesz. Tez by nam sie przydało a poprzednie wygasło bo maz zmienił prace
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- mała_czarna
Necia jasne