porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Tzn. do makaronu mam taką. Marzy mi się jeszcze wyciskarka.
- malwinka89
Najpierw używam tej, a później haka w Boshufarazi pisze:Która końcówka służy do ciasta kruchego w robotach planetarnych? Dobrze doczytałam, że w Bosh Mum wyrabia się je w tej misie m.in. do szatkowania, a nie w głównej misce?
Misiowa, jak będziesz kupowała maszynkę, to koniecznie metalową. Plastikowa jest słaba.
A widziałaś nowe ceramiczne dzieże? Zakochałam się
A widziałaś nowe ceramiczne dzieże? Zakochałam się
Miśka, ja nie mogę wchodzić na ich stronę, bo mnie serce boli jak widzę te ceny
Ale prawda jest taka, że ten sprzęt jest nie do zajechania.
porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Asieka, a które konkretnie prześcieradła zamawiałaś?
Ja do kruchego używam tej samej końcówki co Miśka.
Ja do kruchego używam tej samej końcówki co Miśka.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2020, 13:04 przez aitutaki, łącznie zmieniany 1 raz.
Na Amazonie da się czasem coś upolować w dobrej cenie. Na stronie Vivamix mają też czasem dobre promocje.Misiowa pisze:Miśka, ja nie mogę wchodzić na ich stronę, bo mnie serce boli jak widzę te ceny
dvala przescieradlo na 160. Wcześniej miałam te same ale na 140
Nakręciłam się na karnisz rurkowy, żeby firankę naciągnąć na niego. Czy ma to sens? Gdzie ewentualnie kupić?
Tesciowie kupili sobie taki robot:
Minus tego pierwszego jest taki, że jak tesciowie mają meble na nóżkach to ten robot jakby ich nie wyczuwał. Nie wiem czy drugi ma podobnie.
Maja gest (aż dziwne) i każdemu z dzieci chcą kupić. Bratowa P znalazła taki w podobnej cenie:
I teraz mamy dylemat. Może któraś z Was jest użytkowniczka któregoś z tych modeli?Minus tego pierwszego jest taki, że jak tesciowie mają meble na nóżkach to ten robot jakby ich nie wyczuwał. Nie wiem czy drugi ma podobnie.
N 2018
M 2023
M 2023
Asieka zależy jaka chcesz firankę, na rurkowym jej nie zmarszczysz.
Hmmm... No to ja mam taka naciągnięta firanke w jadalnj. Ja poprostu zdjęłam te kółka z żabkami i naciągnęłam na karnisz taki najzwyklejszy, metalowa rurka, kupiony w Mrówce albo Brico
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, te Xiaomi są fajne, ludzie je polecają. Ja mam ilife i kocham całym serduszkiem, właśnie mi moja Ukrainka posprzątała. Ł tak nazywa ten odkurzacz
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Nessa, jesli Ci sie nie spieszy to poczekaj do 11.11, te rozne roboty sa w dobrych cenach (z wysylka np. z PL lub Hiszpanii). Moja szwagierka ma i jest zadowolona. Na facebooku sa grupy Aliexpress i tam polecaja rozne modele