nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Tym razem nie mam się czym chwalić bo robimy środek, ale wrzucam fotkę sypialni i salonu, bo najbardziej oko ciesza
- Załączniki
-
- Screenshot_20200913_203932_com.android.gallery3d.jpg (600.28 KiB) Przejrzano 4627 razy
-
- Screenshot_20200913_203957_com.android.gallery3d.jpg (586.11 KiB) Przejrzano 4627 razy
Itzal, to bedzie mojego meza widok z silowni, bo planuje ja po lewej stronie ktora widac na zdjeciu bo lozko bedzie w miejscu ktore nie ujelo sie na zdjeciu
Super!
Na jakim etapie jesteście? Udało Wam się zrobić w czasie urlopu to, co planowaliście?
Na jakim etapie jesteście? Udało Wam się zrobić w czasie urlopu to, co planowaliście?
Super! Te belki w sypialni będą widoczne, czy zabudowane?
Yenna, dzieki
Farazi, dzieki zabudowane, ocieplenie pojdzie miedzy belkami i na to plyta
Miska, dzieki
zrobilismy elektryke, tynki i przylacze wod-kan. Niestety ludzie od tynkow mieli 1.5 tyg opoznienia i przez to hydraulikowi nie pasowalo zeby zaczac robic bo trzymal nam termin o tydzien wczesniej najbardziej wkurzajace jest to zemielismy wszystko zapiete na ostatni guzik, hydraulik zalatwiony i zdarzylby, nawet posadzki bysmy zdarzyli zrobic, bo tez mielismy umowione. musimy jakos zaufac hydraulikowi (to moj kolega z klasy z gimnazjum ) i bedzie robil jak nas nie bedzie. Znowu bedzie to stresujace, no ale nie mozemy odlozyc tego do zimy, bo posadzek zima nie chcemy robic. Wiec jak hydraulik znajdzie czas to zacznie robic nam hydraulike, a potem w jakis weekend poprosimy szwagra zeby pojechal i beda nam wylewac posadzki. I to wszystko na ten rok Reszta bedzie zalezala od tego ile uda nam sie odlozyc i kiedy uda nam sie wziac kredyt
Chcialabym zeby udalo nam sie doprowazic dom do stanu deweloperskiego i pozniej na wykonczenie wziac kredyt, ale sama elewacja to juz niezly koszt
Farazi, dzieki zabudowane, ocieplenie pojdzie miedzy belkami i na to plyta
Miska, dzieki
zrobilismy elektryke, tynki i przylacze wod-kan. Niestety ludzie od tynkow mieli 1.5 tyg opoznienia i przez to hydraulikowi nie pasowalo zeby zaczac robic bo trzymal nam termin o tydzien wczesniej najbardziej wkurzajace jest to zemielismy wszystko zapiete na ostatni guzik, hydraulik zalatwiony i zdarzylby, nawet posadzki bysmy zdarzyli zrobic, bo tez mielismy umowione. musimy jakos zaufac hydraulikowi (to moj kolega z klasy z gimnazjum ) i bedzie robil jak nas nie bedzie. Znowu bedzie to stresujace, no ale nie mozemy odlozyc tego do zimy, bo posadzek zima nie chcemy robic. Wiec jak hydraulik znajdzie czas to zacznie robic nam hydraulike, a potem w jakis weekend poprosimy szwagra zeby pojechal i beda nam wylewac posadzki. I to wszystko na ten rok Reszta bedzie zalezala od tego ile uda nam sie odlozyc i kiedy uda nam sie wziac kredyt
Chcialabym zeby udalo nam sie doprowazic dom do stanu deweloperskiego i pozniej na wykonczenie wziac kredyt, ale sama elewacja to juz niezly koszt
Karla strop w sypiapni tak zostaje?
Mimezja, dzięki nie zostanie.
Szkoda, ładne są:) chociaż pewnie niepraktyczne (nie wiem, nie znam się)
efryna, no fakt, belki mamy takie ze kazdy jest w szoku ale chyba sobie nie wyobrazam ich nad glowa
To moze macie jakies pomysly jakby mialy wygladac
nie mamy jeszcze pomyslow na aranzacje wnetrza, ale chyba nie beda pasowaly
nie mamy jeszcze pomyslow na aranzacje wnetrza, ale chyba nie beda pasowaly
Mi się też belki podobaja. Ale bez ocieplenia to chyba się nie da...