Hity i kity kosmetyczne
Re: Hity i kity kosmetyczne
Kocham te promocje, jestem stówkę do przodu
Ja juz zamowilam w necie, ale na szczescie malo chcialam, woec place jakieś 30 zl nowa paletka z Wibo niestety nie wlacza sie do promocji, wiec bede ja musiala kupic w regilarnej cenie... Moze po wyplacie
szladus - pokaz co,kupilas, ze tyle monet
szladus - pokaz co,kupilas, ze tyle monet
Mamcia, same głupotki
No tak, True Match czy podbil stawke ja dla siebie tylko palete Neutral z Wibo i tusz z wibo jakis nowy, ponoc petarda
Paletkę z Wibo kupiłam na poprzedniej tusze mam więc już nie chciałam. A podkład tak mnie kusił, wahałam się czy brać czy nie, ale w końcu chce spróbować, 30 zł to nie majątek nawet jak się nie sprawdzi
- mała_czarna
Tez zrobiłam zakupy. Bazę odgapilam od szladus- nie miałam jej jeszcze.
Chciałam jeszcze coś dobrać ale nie pomyślałam ,żeby konto uzupełnić po oplaceniu rachunków
Chciałam jeszcze coś dobrać ale nie pomyślałam ,żeby konto uzupełnić po oplaceniu rachunków
Mała czarna, tez nie miałam tej bazy, także wzięłam ją dla wypróbowania
Pomadkę lovely - polecam, lubię je bardzo
Pomadkę lovely - polecam, lubię je bardzo
ładne zamówienia
dzięki za opinie, spróbuje Sally Hansen ale ten żelowy czy zwykły?
dzięki za opinie, spróbuje Sally Hansen ale ten żelowy czy zwykły?
- mała_czarna
Szladus ten matowy lovely bardzo fajny
- sysolina91
Te pomadki matowe z lovely są fajne ale szybko się "zjadają" z Golden Rose są ekstra i te płynne i w sztywcie i mają ładne kolorki ja teraz skorzystałam z promocji o której mowa pozyżej ;P i zamówiłam dwie pomadki płynne matowe z Bourjois
Z Golden Rose uwielbiam ale mije serce jest rozdarte pomiedzy wlasciwosciami a kolorem... Uwielbiam kolor 10 pomadki w kredce, ale pomadki plynne zastygaja i nie robie mlodemu sladow pomadkowych przy buziakach... Ale niestety nie ma takiego pieknego koloru więc nr 3 plynna z malym, nr 10 w kredce sama
Mamcia, czyli te płynne są bardziej trwale niż w kredce? Kurczę chce sobie kupić, ale stacjonarnie nigdzie nie ma tych w płynie. Tylko same w kredce. Mam kilka tych normalnych w sztyfcie ale po pół godziny już ich na ustach nie mam...
- sysolina91
Sysolina, nr 3 jest piekna, ale w porownaniu z kredkowa 10 zbyt fioletowa
Aneczka98 - sa duzo trwalsze, przede wszystkim dlatego ze po pomalowaniu zastygaja. Juz ten fakt sprawia, ze ciezej schodza warto, moim zdaniem
Aneczka98 - sa duzo trwalsze, przede wszystkim dlatego ze po pomalowaniu zastygaja. Juz ten fakt sprawia, ze ciezej schodza warto, moim zdaniem
- mała_czarna
Dziś znalazłam zapomniana próbkę podkładu mineralnego i po pomalowaniu zastanawiałam się czemu z niego zrezygnowałam?
Jak tylko mi się skończą te podkłady co mam to przerzuce się na tamte.
Jak tylko mi się skończą te podkłady co mam to przerzuce się na tamte.