porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Nasz Ilife to po prostu "Chińczyk"
Moja siostra ma rumbe i to Kazik, a szwagierka z Lidla i to jest Kuken
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Takie rowki pomiędzy deskami. Chodzi mi o to, czy wyciągnie z nich kurz, czy będzie go w nie tylko zgarniał.Itzal pisze: nie wiem, co to v fugi
Pytanie z innej bajki - czy któraś z Was ma szafę Pax narożną z drzwiami? Zastanawiam się, na ile wygodnie się z niej korzysta.
Miska, jq mam panele z v fuga to sprzata. Mam trz szafę pax narożna i jest chyba spoko, ale nie mogę sie wypowiedzieć bo tylko stoi
Adu, a pokażesz z bliska jak wygląda narożnik, gdzie stykają się drzwi? Tam jest jakaś listwa maskująca, żeby nie było szpary, tak? Czy te drzwi można otwierać w dowolnej kolejności, czy najpierw jedne konkretne, żeby móc otworzyć drugie?
Miska, tak, ttzeba najpierw otworzyć jedne zeby dostać sie do naroznika. Zawiasy w tej części sa prawie 180
Mam sluzbiwy telefon ktory ma dramatyczna jakośc i wyglada ti tragicznie, ale nie ma tam zadnych szpar
Dziękuję Ci bardzo! To otwieranie w odpowiedniej kolejności bardzo mi skomplikowało plan
A jakiego rozwiązania szukasz?
Potrzebuję szafy do wiatrołapu. Do tej pory mieliśmy ubzdurane, że musimy zrobić szafę na krótszej ścianie, a tam wchodzi w grę tylko szafa na wymiar. W weekend olśniło mnie, żeby zrobić szafę na innej ścianie i zaczęłam kombinować z paxem. Chciałam szafę narożną, żeby jeszcze zostało miejsce na wieszak ścienny i jakąś małą otwartą półkę/konsolę, ale w takim ikeowym układzie to będzie niewygodne do codziennego użytkowania. Chcę mieć jedną cześć z drążkami, cały pion na buty i jeszcze jeden z szufladami i półkami na czapki, szaliki, kaski itp.
No i na dodatek właśnie doszłam do momentu, kiedy na widok wiatrołapu dostaję drgawek, więc chcę jakieś natychmiastowe rozwiązanie, a nie czekanie pół roku na szafę od stolarza.
No i na dodatek właśnie doszłam do momentu, kiedy na widok wiatrołapu dostaję drgawek, więc chcę jakieś natychmiastowe rozwiązanie, a nie czekanie pół roku na szafę od stolarza.
Moja koleżanka też nazwała swój odkurzacz. To jest Mariusz Uznała, że to musi być facet
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
meg, zeby moj Mariusz chcial tak odkurzac jak te odkurzacze
Miśka, mamy w sypialni szafę z drzwiami łamanymi. Fajnie się to sprawdza tam, gdzie nie ma miejsca na otwierane normalnego skrzydła drzwi. Minusem jest to, że szuflady muszą być krótsze, bo mechanizm zabiera więcej miejsca niż tradycyjne zawiasy. Jednak tu dochodzimy do szaf na wymiar, a Ty szukasz szybszego rozwiązania.