Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Oglądam The Crown. Na prawdę dobrze zrobiony. Fajne się ogląda. Ale sama oglądam, M. takich nie lubi.
kiedy Wy macie czas oglądać coś same i z Mężami? my odpalamy Netflixa tylko jak dzieci śpią i jesteśmy razem
my jesteśmy na 2 sezonie 3%. bardzo fajnie się ogląda. mam nadzieję, że 3 sezon nie będzie słaby, bo większość dobrych seriali 3 sezon ma gorszy.
my jesteśmy na 2 sezonie 3%. bardzo fajnie się ogląda. mam nadzieję, że 3 sezon nie będzie słaby, bo większość dobrych seriali 3 sezon ma gorszy.
- mała_czarna
Razem gdy dzieci śpią i jesteśmy oboje w domu, sama oglądam gdy P ma 2gą zmianę albo jakiś mecz/cokolwiekSuerte pisze:kiedy Wy macie czas oglądać coś same i z Mężami? my odpalamy Netflixa tylko jak dzieci śpią i jesteśmy razem
Suerte, my codziennie razem nie oglądamy. Czasem mąż idzie się oddać swojej pasji do drugiego pokoju a ja sobie robię coś innego i przy okazji włączam swoje seriale.
Misiaq, piona. Też mi się The Crown podoba a byłam pewna, że to nie mój klimat.
Misiaq, piona. Też mi się The Crown podoba a byłam pewna, że to nie mój klimat.
Mnie się w pierwszym momencie nie podobała zmiana głównej aktorki, ale z czasem doceniłam zmianę.
Jest kilka scen, do któch czasem wracam (np ta, w której premier Wilson składa rezygnację) i chyba sobie znowu obejrzę niektóre odcinki, zanim wypuszczą nowe.
Jest kilka scen, do któch czasem wracam (np ta, w której premier Wilson składa rezygnację) i chyba sobie znowu obejrzę niektóre odcinki, zanim wypuszczą nowe.
Oglądamy jak Franek śpi, ale czasem jak Franek śpi to mąż idzie na siłownię albo pobiegać. Wtedy oglądam swojeSuerte pisze:kiedy Wy macie czas oglądać coś same i z Mężami? my odpalamy Netflixa tylko jak dzieci śpią i jesteśmy razem
Czasem też idą w dwóch na spacer po południu, a ja wtedy zalegam na kanapie
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Dla mnie ta z pierwszego sezonu była na początku za delikatna, teraz się przyzwyczaiłam
Chyba, ze to ma na celu pokazanie przemiany
W każdym razie bardzo przyjemnie się ogląda ten serial.
My powoli kończyny "Better Call Saul". Jest trochę inny niż się spodziewałam, pierwsze 2 sezony średnie, ale od 3 akcja się rozkręca. Jestem fanką Breaking Bad, dlatego oglądam z przyjemnością. Zawsze lubiłam Saula i fajnie oglądać znajomą historię z innej perspektywy.
Obejrzalam Emily in Paris i włączyłam Plotkarę, nigdy jej nie oglądalam.
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Ja się długo broniłam przed tym serialem, bo to nie mój gatunek, ale jeden pan mnie przekonał...
- Załączniki
-
- 17-42-28-kit-harington-zdradzil-rose-leslie-aktor-odpiera-zarzuty.jpeg (85.91 KiB) Przejrzano 4505 razy
adu, jak możesz nie znać plotkary to taki "zły" serial! Ale teraz bym chyba nie dała rady już tego oglądać