Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Sofii, pytałam kilka dni temu o to samo ale nikt mi nie odpisał
My zamówiliśmy właśnie to z Ikei, ale jeszcze nie mam go w domu. W sklepie było ok, Staś się do niego przymierzał i wydawało się fajne.
My zamówiliśmy właśnie to z Ikei, ale jeszcze nie mam go w domu. W sklepie było ok, Staś się do niego przymierzał i wydawało się fajne.
Sofii my mamy takie. Córka nie narzeka. Ja minus jaki zauważyłam, to taki, że kółka rysowały mi panele ale kupiliśmy taką podkładkę i już jest ok.
Dzięki dziewczyny.
Miśka, właśnie widziałam. Ja nie mam możliwości obejrzeć na żywo.
Agma, Adam ma w pokoju wykładzinę dywanową więc nie ma strachu.
Miśka, właśnie widziałam. Ja nie mam możliwości obejrzeć na żywo.
Agma, Adam ma w pokoju wykładzinę dywanową więc nie ma strachu.
Ten podnóżek zdecydowanie robi robotę. Mi ktoś jeszcze polecał krzesła Entelo, ale znalazłam tylko jeden model z podnóżkiem i wizualnie mi się nie za bardzo podobają.
A nie jest zbyt ruchome to krzesło? W sensie te kółka i do tego obrotowe siedzisko...
Candela, my co prawda mamy teraz obrotowe bez podnóżka, ale nie jest wcale zbyt ruchome.
Kółka jak dla mnie są za słabo obrotowe Kiedyś prawie się wywróciłam z krzesłem, jak chciałam odjechać tak, jak odjeżdżam w pracy
Ja miałam duże obawy przed kółkami, ale inaczej Staszek się nie przysunie do biurka.
Dziewczyny, podczytuję o krzesłach. Też nie mamy. Ja tylko obawiam się tych obrotowych. Boję się, że M będzie się bez przerwy na nich kręcił, a już na zwykłym ciężko mu wysiedzieć spokojnie.
Wstawiam pokój syna. Miałam zrobić porządne zdjęcia bez bałaganu, ale same przeszkody...zatem pokazuję, jak jest.
Pod oknem jest biurko na całej długości ściany.
Wstawiam pokój syna. Miałam zrobić porządne zdjęcia bez bałaganu, ale same przeszkody...zatem pokazuję, jak jest.
Pod oknem jest biurko na całej długości ściany.
Farazi, świetny pokój
farazi, piękny! Bardzo mi się ta tapeta i uchwyty w szafkach
ja kupiłam A krzesło z ikei orfjal, też obrotowe, ale bez podnóżka, ale nawet nie pisałam, bo jestem z niego umiarkowanie zadowolona (póki co niech będzie, może jak będzie trzeba większe kupić, to się lepiej do tego przyłożę)
ja kupiłam A krzesło z ikei orfjal, też obrotowe, ale bez podnóżka, ale nawet nie pisałam, bo jestem z niego umiarkowanie zadowolona (póki co niech będzie, może jak będzie trzeba większe kupić, to się lepiej do tego przyłożę)
Asieka, ale ekstra!
Farazi, swietnie!
Farazi, swietnie!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Farazi, super pokój a najbardziej mi się kolor farby podoba. Taki mogłam zrobić u G...
My też musimy kupić B krzesło, więc czytam Waszych opinii
My też musimy kupić B krzesło, więc czytam Waszych opinii
Misiowa, piona, też mi się ten odcień niebieskiego bardziej podoba niż ten, co wybrałam