Wybacz. Wydawało mi się, że Tobie nie podszedł serial i nikt więcej nie ogląda Poza tym nie napisałam, że ktoś umarł
Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Misiowa, tak. Nawet myślałam, że przerwiemy w tym momencie (chociaż ja wiedziałam od początku oglądania, jak to się skończy). Jednak ostatecznie dalej się rozkręciło i utrzymali poziom.
Misiowa, Bjorn to pociągnie
Takie samo odczucia mieliśmy.Sofii pisze:Misiowa, tak. Nawet myślałam, że przerwiemy w tym momencie (chociaż ja wiedziałam od początku oglądania, jak to się skończy). Jednak ostatecznie dalej się rozkręciło i utrzymali poziom.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
My chcieliśmy obejrzeć Lucyfera, ale mamy tylko 4 i 5 sezon na Netflixie... Wy macie wszystkie?
Suerte, ja mam wszystkie. Właśnie oglądam 2. Nie jest zbyt wysokich lotów, ale oglądam i czekam, aż się w końcu... Połączą
Nam się podobał. Mamy cały. Chyba, że zniknął w ostatnim czasie.
Mi też nie poszedł Lucyfer. Skończyliśmy po kilku odcinkach.
A Netflix ma inne pozycje w zależności od tego, w jakim kraju jest odtwarzany. Pamiętam, że jak byłam w Niemczech, to coś mi K. robił z ip, żebym mogła mieć polską wersję, ale nie jestem w stanie tego odtworzyć
A Netflix ma inne pozycje w zależności od tego, w jakim kraju jest odtwarzany. Pamiętam, że jak byłam w Niemczech, to coś mi K. robił z ip, żebym mogła mieć polską wersję, ale nie jestem w stanie tego odtworzyć
pewnie właśnie o kraj chodzi...
no trudno, zaczęliśmy "The Order".
no trudno, zaczęliśmy "The Order".
Wczoraj zaczęliśmy 'Dom z papieru" i jak na razie nie rozumiem tego WOW
Ale tylko 3 odcinki.
Czekam na kolejny sezon "The Crown" I fajnie, ze będzie już bardziej współcześnie.
Ale tylko 3 odcinki.
Czekam na kolejny sezon "The Crown" I fajnie, ze będzie już bardziej współcześnie.
Piotrek też po 3 odcinkach narzekał, że nuda