Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Zajebista. 45 minut za mną i jest nawet cicha!
- Escherichia
O jaka fajna składana!! Za ile to?!
Escherichia, 2700. Za 1600 jest do 90 kg i do 6km/h, ta jest do 110kg i do 10 km/h
Adu ekstra! Ja jestem bardzo zadowolona z mojego orbiego, ale jednak zabiera ogrom miejsca....
Mąż mi mówi, że to wolno hehe. To pewnie taka bardziej do marszobiegu.adu pisze:Escherichia, 2700. Za 1600 jest do 90 kg i do 6km/h, ta jest do 110kg i do 10 km/h
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Meg, ja nie jestem biegaczem, z moim IO wskazane marsze. i dla mnie 10 to juz dużo, przy 6 juz sapie
Ja też bym zdychała Także luzik. Ja myślałam o mężu, chociaż on nie lubi na bieżni.adu pisze:Meg, ja nie jestem biegaczem, z moim IO wskazane marsze. i dla mnie 10 to juz dużo, przy 6 juz sapie
super bieżnia. A czy liczy jakoś kcal?
Powinnam tu wbić do was .... bo od końca czerwca za dużo jem. Co schudłam przytyłam, ale jakoś nie mogę się zebrać i zacząć....
Powinnam tu wbić do was .... bo od końca czerwca za dużo jem. Co schudłam przytyłam, ale jakoś nie mogę się zebrać i zacząć....
Moja walka o lepszą sylwetkę
Misiaq
A to ja
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A to ja
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia to też ja
Ogólnie coś z dietą kiepsko. Został mi kilogram sprzed ciąży. Najgorszy brzuch. Wyglądam jak dalej w ciąży. Brzuch jak w połowie ciąży. Szlag mnie trafia. Ćwiczę mało, bo za cholerę nie mam kiedy jakoś wszystko idzie nie tak.
Bez ćwiczeń będzie ciężko. Tu nie chodzi o kg, ale też o mięśnie. Sprawdzałaś sobie czy nie masz rozejścia?asieka pisze:Ogólnie coś z dietą kiepsko. Został mi kilogram sprzed ciąży. Najgorszy brzuch. Wyglądam jak dalej w ciąży. Brzuch jak w połowie ciąży. Szlag mnie trafia. Ćwiczę mało, bo za cholerę nie mam kiedy jakoś wszystko idzie nie tak.
Asieka kilogram to bardzo mało. Jeśli karmisz to właściwie jakbyś wróciła do wagi.
Mi zostały 3,5 :/
Mi zostały 3,5 :/