Pralki i suszarki
Re: Pralki i suszarki
Poziomka, dużo osób poleca tez electroluxa, także myślę, że warto
Ja bralam pod uwagę electrolux ale suszarki nie spełniały moich oczekiwań
Kolezanka ma pralkę i jest baaaardzo zadowolona
Kolezanka ma pralkę i jest baaaardzo zadowolona
No wlasnie to mnie sklonilo do electroluxa, ze czesto jest polecany.
Z drugiej strony szwagier odradza, a ja w sumie nigdy nic nie mialam z tej firmy wiec nie mam doswiadczen.
Bosha znam tyle, ze w domu mielismy zmywarke i byla ok. Trudne decyzje musze sobie przeanalizowac wieczorem.
Itzal, pod jakim wzgledem nie spelnialy oczekiwan?
Ja ogolnie chce tej samej firmy jedno i drugie, zeby hmm pasowalo bardziej, bo jedno na drugim bedzie
Z drugiej strony szwagier odradza, a ja w sumie nigdy nic nie mialam z tej firmy wiec nie mam doswiadczen.
Bosha znam tyle, ze w domu mielismy zmywarke i byla ok. Trudne decyzje musze sobie przeanalizowac wieczorem.
Itzal, pod jakim wzgledem nie spelnialy oczekiwan?
Ja ogolnie chce tej samej firmy jedno i drugie, zeby hmm pasowalo bardziej, bo jedno na drugim bedzie
'17 '21 '23
Dziewczyny jakieś rady na co uwage zwrocic przy wyborze? I my chyba bedziemy w listopadzie polowac na suszarke, bo jednak mysle, ze przy dwojce dzieci bedzie zbawienna...
Zwlaszcza, ze wiosna na ogrodku jeszcze stednio schnie, a w piewnicy wiosna i latem w ogoe nie schne :/
Zwlaszcza, ze wiosna na ogrodku jeszcze stednio schnie, a w piewnicy wiosna i latem w ogoe nie schne :/
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
My mamy Boscha, moje doświadczenie z tą firmą jest bardzo dobre do każdego sprzętu innej firmy mogę się do czegoś doczepić a do Boscha nie.
Bosch mamy lodówkę, też ma 10 lat (jak wszystkie sprzęty w naszym mieszkaniu ).
Działała bez zarzutu, ostatnio lekko świruje
Ale wiadomo, pralka to co innego niż lodówka
Działała bez zarzutu, ostatnio lekko świruje
Ale wiadomo, pralka to co innego niż lodówka
Poziomka mi chyba o ładowność chodziło przy suszarce, ja zalozylam że mam 2 tys i w tym mam mieć min 9kg ładowności, silnik inverterowy, i electroluxa takiego nie znalazlam
My mamy w sumie wiekszosc sprzetow samsunga... suszarke tez widzialam ostatnio, ale nie znam nikogo kto by mial... narazie sklaniam sie ku poszukiwaniom bosha z racji ze wiele z was chwali
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Pralkę mam eco bubble, też miałam założenie ze w 1.5tys mam się zmieścić z inverterem i 9kg załadunku.
Suszarka whirpool
Suszarka whirpool
Poziomka bosha lubie bo eszystko co mam jest rzeczywiście dobre jakosciowo.
Suszarke mam elektroluxa bo miala bardzo dobre opinie i sprawdza się zgodnie z oczekiwaniami
Suszarke mam elektroluxa bo miala bardzo dobre opinie i sprawdza się zgodnie z oczekiwaniami
Dziewczyny a czy odczzułyście w rachunkach zakup suszarki?
U nas pralka chodzi często, codziennie lub max co drugi dzień. Czy przy takim użytkowaniu suszarka się opłaca?
U nas pralka chodzi często, codziennie lub max co drugi dzień. Czy przy takim użytkowaniu suszarka się opłaca?
Co znaczy opłaca? Suszarka zużywa prąd, więc na pewno jej zakup wpłynie na rachunki. Ja nie mam punktu odniesienia, więc się nad tym nie zastanawiałam. Dla mnie to po prostu cena za to, że suszarka z ubraniami nie stoi w salonie.
Ale może ktoś robił porównanie?
Ale może ktoś robił porównanie?
U mnie zakup suszarki zszedł się z tym, że zaczęłam pracować w domu, więc ciężko powiedzieć, od tego czasu rachunki wzrosły mi jakieś 15 zl miesięcznie.
Ale szczerze to komfort ubran po suszarce jest wart nawet jakby to było z 30 zl za sama suszarkę. Kurcze, nic mi nie stoi, ubrania sa mięciutkie, ręczniki są super, w każdej chwili mogę wrzucić na krótkie pranie jakis ciuch a potem suszenie i w ciągu godziny zakładam..
Ale szczerze to komfort ubran po suszarce jest wart nawet jakby to było z 30 zl za sama suszarkę. Kurcze, nic mi nie stoi, ubrania sa mięciutkie, ręczniki są super, w każdej chwili mogę wrzucić na krótkie pranie jakis ciuch a potem suszenie i w ciągu godziny zakładam..