łazienka
Re: łazienka
Dzieki za odpowiedzi, w sumie to dalej nie wiem mi tam jakos specjalnie nie zalezy, ale mąż wlasnie chcial
U nas bedzie wanna z parawanem.
U nas bedzie wanna z parawanem.
'17 '21 '23
Efryna, nie braliście pod uwagę drzwi prysznicowych rozkładanych? Mieliśmy takie na wannie narożnej w poprzednim mieszkaniu, sprawdzały się bardzo dobrze.
farazi, a nawet nie przyszło mi nigdy do głowy takie rozwiązanie, wygooglalam i może faktycznie by się udało (chociaż szczerze mówiąc liczę na całkowite przerobienie łazienki, jak się w końcu zbierzemy).
Katherina, ja się myję bez zamoczenia włosów lata wprawy
Katherina, ja się myję bez zamoczenia włosów lata wprawy
A ja się umówiłam na poniedziałek na montaż drzwi do prysznica. Hurra.
A to nie jest tak, że można lać wodę z słuchawki albo z deszczownicy?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
nuuutella, no my właśnie zaraz jak się wprowadziliśmy, to mieliśmy pomysł na półokrągłą szybę, ale pamiętam, że cena była na tyle z kosmosu, że uznaliśmy, że wycieranie podłogi po kąpieli nie jest jednak dużym problemem
Poziomka, u nas mąż chciał, mi nie zależało na niej, ostatecznie mamy i lubię z niej korzystać
Myślałam, że ogólnie używacie. Jedynie Ty nie używasz jeśli włosów nie chcesz moczyćKatherina pisze:No tak, ale po co ją mieć, żeby nie używaćmeg pisze: ↑31 paź 2020, 11:09A to nie jest tak, że można lać wodę z słuchawki albo z deszczownicy?Katherina pisze: nie mamy, ja nie cierpię, znam z hoteli/pensjonatów gdzie czasami są.
Ja zazwyczaj biorę prysznic bez mycia włosów, więc mi tą deszczownica tylko przeszkadza
Padła mi szczoteczka soniczna, Łukasz mowi, ze xala zardzewiała w środku kurde zła jestem, raptem 3 lata mialam.
Jakie macie, polecacie?
Edit, ok, zamowilam oclean
Jakie macie, polecacie?
Edit, ok, zamowilam oclean
Gdzie znajdę/ zaprojektuję w tym stylu szafkę na pranie?
W zależności od miejsca 2-3 kosze.
W zależności od miejsca 2-3 kosze.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Oliw meb. Ogarnąłby na pewno. Pytanie czy podjedzie. Facet też rewelacyjne kuchnie, zabudowy robi