Nie mogę napisać, ze nuda. Ale efektu WOW póki co nie ma
Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Obejrzałam Emily w Paryżu. Lekko się oglądało. Nic ambitnego ale do oderwania się od obecnej sytuacji- idealny.
My obejrzeliśmy chyba właśnie 3 odcinki domu z papieru
Ale ja nie skreśliłam! Podobał mi się, ale nie wciągnął na tyle, żebym koniecznie chciała obejrzeć kolejny odcinek, a później już minęło tyle czasu, że nam się nie chciało wracać
wróć, warto
My zaczęliśmy drugi sezon Alienisty. Wciągający, ale dla mnie zbrodni na niemowlakach są chyba zbyt przerażające...
N 2018
M 2023
M 2023
Polecam Unorthodox, ale czuję niedosyt. Liczę na kolejną serię.
Misiaq, jak Ci się podobał, to polecam też książkę
Zapisałam na listę
Za 10 lat może dojdę do tej pozycji na liście
A ja polecam książkę "Opowieść podręcznej" i "Testamenty". Tę druga nawet bardziej niż pierwszą
My oglądamy "Dom z papieru", a to już chyba wszyscy oglądali (poza Efryną ), a "Telefonistki" brzmią ciekawie. Moze to?
Misiaq, zamierzam właśnie się zaopatrzyć w opowieści podręcznej, nawet chciałam wczoraj zacząć, to się okazało, że mam wyładowanego kindla, więc w zamian czytam jakąś denna babską książkę żałuję, że w ogóle zaczęłam
A z seriali takich bardziej alternatywnych polecam the let down, trochę w klimacie workin moms (takiego gorzkiego macierzyństwa... no mnie śmieszy ), a ja ciągle cisnę the crown, długie te odcinki są, muszę na trzy razy oglądać
A z seriali takich bardziej alternatywnych polecam the let down, trochę w klimacie workin moms (takiego gorzkiego macierzyństwa... no mnie śmieszy ), a ja ciągle cisnę the crown, długie te odcinki są, muszę na trzy razy oglądać
Podoba mi się, bardzo. Też lubię brytyjskie klimaty
Jeżeli lubicie angielskie klimaty i chcecie zobaczyć królową Elżbietę w innej odsłonie, to polecam Broadchurch
Kryminalny, może nie jakiś rewelacyjny, ale dla mnie miał klimat.
Kryminalny, może nie jakiś rewelacyjny, ale dla mnie miał klimat.