Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Obejrzałam Emily w Paryżu. Lekko się oglądało. Nic ambitnego ale do oderwania się od obecnej sytuacji- idealny.
My obejrzeliśmy chyba właśnie 3 odcinki domu z papieru 
Ale ja nie skreśliłam! Podobał mi się, ale nie wciągnął na tyle, żebym koniecznie chciała obejrzeć kolejny odcinek, a później już minęło tyle czasu, że nam się nie chciało wracać 

wróć, warto 

My zaczęliśmy drugi sezon Alienisty. Wciągający, ale dla mnie zbrodni na niemowlakach są chyba zbyt przerażające...
N 2018
M 2023
M 2023
Misiaq, jak Ci się podobał, to polecam też książkę 

Misiaq, zamierzam właśnie się zaopatrzyć w opowieści podręcznej, nawet chciałam wczoraj zacząć, to się okazało, że mam wyładowanego kindla, więc w zamian czytam jakąś denna babską książkę
żałuję, że w ogóle zaczęłam
A z seriali takich bardziej alternatywnych polecam the let down, trochę w klimacie workin moms (takiego gorzkiego macierzyństwa... no mnie śmieszy
), a ja ciągle cisnę the crown, długie te odcinki są, muszę na trzy razy oglądać
A z seriali takich bardziej alternatywnych polecam the let down, trochę w klimacie workin moms (takiego gorzkiego macierzyństwa... no mnie śmieszy
Podoba mi się, bardzo. Też lubię brytyjskie klimaty 

Jeżeli lubicie angielskie klimaty i chcecie zobaczyć królową Elżbietę w innej odsłonie, to polecam Broadchurch 
Kryminalny, może nie jakiś rewelacyjny, ale dla mnie miał klimat.

Kryminalny, może nie jakiś rewelacyjny, ale dla mnie miał klimat.
Misiaq, Telefonistki już mam obejrzane i choć zalatuje trochę romansidłem, to ma też wątek historyczny. Mnie się ogólnie podobał.
Efryna, dzięki!
Efryna, dzięki!
A ja jeszcze jestem na końcówce drugiego sezonu, więc nie mam zdania na temat nowej obsady 

Mi się nowa obsada nie podoba. Ale to dopiero 3 odcinek 3 sezonu więc może się przyzwyczaję.
Pojawił się na Netflixie nowy sezon Sposobu na morderstwo. Bardzo z mężem lubimy.
Unorthodox oglądaliśmy jakiś czas temu i super.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Pojawił się na Netflixie nowy sezon Sposobu na morderstwo. Bardzo z mężem lubimy.
Unorthodox oglądaliśmy jakiś czas temu i super.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka