Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Lisbeth tule:*
Zgadzam sie ze roznie z tymi rozmiarowkami bo raz musze kupować spodnie 38 innym 40... jesli o bluzki chodzi to tez w zaleznosci od sklepu raz S raz M... co tylko gorsza buty zawsze kupowalam 36/37 w zaleznosci czy obcasy czy zimowe/sportowe a teraz raczej 37 czasem w porywach 38 :/
Zgadzam sie ze roznie z tymi rozmiarowkami bo raz musze kupować spodnie 38 innym 40... jesli o bluzki chodzi to tez w zaleznosci od sklepu raz S raz M... co tylko gorsza buty zawsze kupowalam 36/37 w zaleznosci czy obcasy czy zimowe/sportowe a teraz raczej 37 czasem w porywach 38 :/
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- mała_czarna
Jest moc: -1.4kg cm tez pospadaly ładnie.
Może w najbliższym tygodniu w końcu uda mi się odświeżyć skakankę.
Może w najbliższym tygodniu w końcu uda mi się odświeżyć skakankę.
Mala suoer wynik oby tak dalej!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mała, przyszalałaś! Gratulacje i oby tak dalej
- mała_czarna
Dzięki dziewczyny podjarana jestem bardzo.
Jak dobrze pójdzie to za tydzień w końcu zobaczę 5 z przodu (taa, tak się zapuscilam że nie 6 mocno się zadomowila)
Jak dobrze pójdzie to za tydzień w końcu zobaczę 5 z przodu (taa, tak się zapuscilam że nie 6 mocno się zadomowila)
Mała, gratulacje!
Ja się nawet nie ważę, ale powoli trochę mi się normują te godziny posiłków. Udaje mi się nie podjadać. Nie jem słodyczy.
Ja się nawet nie ważę, ale powoli trochę mi się normują te godziny posiłków. Udaje mi się nie podjadać. Nie jem słodyczy.
mala_czarna, super !
Sofii, Tobie też brawo:)
a ja pobiegałam dzisiaj zgodnie z planem i też się czuję super
a ja pobiegałam dzisiaj zgodnie z planem i też się czuję super
- mała_czarna
Dzięki
Sofii to już dobry początek
Efryna wciągnęło Cię bieganie czy bardziej 'z przymusu' biegasz?
Sofii to już dobry początek
Efryna wciągnęło Cię bieganie czy bardziej 'z przymusu' biegasz?
mała_czarna -- akurat biegać lubię, tylko raczej nie mam możliwości -- niestety mój brat już się ostatecznie wyprowadził z krk, a K., wiadomo, co drugi weekend
za to chodakowską ćwiczę zdecydowanie z przymusu
za to chodakowską ćwiczę zdecydowanie z przymusu
- Escherichia
Co to znaczy normalna rozmiarówka?szladus pisze: ↑13 paź 2017, 19:14W Sinsay jest normalna rozmiarówka, mam stamtąd dużo rzeczy.. znaczy miałam, bo teraz w większości się nie mieszczę.
Zaraz siadam na rower i jak to Ł mówię, jadę do Warszawy. Dobrze, że mamy niedaleko
Mała czarna, zgadzam się, rozstrzał rozmiarów w sklepach i poszcsegolnych ciuchach jest ogromny.
super dziewczyny i oby tak dalej. Ja byłam na wizycie u diabetologa i był ze mnie b. dumny i powiedział że w 3msc osiągnęła to na co on mi dawał pół roku. Za msc może już odstawie leki a wtedy już będę tylko żyć na niskim IG.
- mała_czarna
Chorera super
Ależ mnie wczoraj łamało w biedrze na jakieś chipsy albo ciastka.
Ależ mnie wczoraj łamało w biedrze na jakieś chipsy albo ciastka.
Chorera, brawo!
Mała czarna, to jest najgorsze Ja w sobotę trochę słodkiego zjadłam a wczoraj sushi, ale potem spaliłam na rowerku Zaczynamy się lubic z kolegą rowerem Ł mnie pilnuje i codziennie karze mi do Warszawy jeździć
Mała czarna, to jest najgorsze Ja w sobotę trochę słodkiego zjadłam a wczoraj sushi, ale potem spaliłam na rowerku Zaczynamy się lubic z kolegą rowerem Ł mnie pilnuje i codziennie karze mi do Warszawy jeździć