nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Farazi, ekstra sie urzadziliscie!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- Escherichia
Farazi, bardzo ciekawie!
Farazi super to wyglada!
Farazi super! a ten wzór na ścianie za telewizorem to tapeta?
To ja mam jeszcze jedno pytanie techniczne, macie "rozciętą" firankę tam gdzie są drzwi balkonowe, czy jest w jednym kawałku i żeby otworzyć balkon trzeba odsunąć firankę od końca?
Nie wiem czy jasno piszę o co mi chodzi
Nie wiem czy jasno piszę o co mi chodzi
- Escherichia
Ja mam dwie.
W ogóle to były tutaj na mieszkaniu (o dziwo), właścicielka mówi, że to zasłony
W ogóle to były tutaj na mieszkaniu (o dziwo), właścicielka mówi, że to zasłony
- Załączniki
-
- IMG_20201109_141147.jpg (582.08 KiB) Przejrzano 3812 razy
My testowaliśmy już te dwa rozwiązania i jedno i drugie mnie wnerwia.
Teraz to luz, bo balkon otwieramy rzadko, głównie rano żeby sprawdzić jak bardzo jest zimno.
Ale wiosną/latem otwieramy często i żadna "metoda" się nie sprawdza.
Farazi zapomniałam napisać wcześniej, ze najbardziej w Waszym salonie podoba mi się to, ze jest taki inny niż to co teraz w trendach. Dlatego brawa za oryginalność
Teraz to luz, bo balkon otwieramy rzadko, głównie rano żeby sprawdzić jak bardzo jest zimno.
Ale wiosną/latem otwieramy często i żadna "metoda" się nie sprawdza.
Farazi zapomniałam napisać wcześniej, ze najbardziej w Waszym salonie podoba mi się to, ze jest taki inny niż to co teraz w trendach. Dlatego brawa za oryginalność
A co jest teraz w trendach?
Mi się jeszcze bardziej podoba, jak obczaiłam, że macie szyby na dwóch ścianach
Mi się jeszcze bardziej podoba, jak obczaiłam, że macie szyby na dwóch ścianach
Misiaq, rozumiem o co chodzi. Mamy całą firankę i już mąż zdążył ją zaciąć drzwiami, drugiego dnia po założeniu.
Boję się trochę, jak to będzie się sprawdzało, gdy będzie cieplej. No ale tak wybraliśmy.
Co do okien, to będziemy mieć latem fajną szklarnię
Boję się trochę, jak to będzie się sprawdzało, gdy będzie cieplej. No ale tak wybraliśmy.
Co do okien, to będziemy mieć latem fajną szklarnię
Mosiaq, ale ten salon jest totalnie w trendach, lamele i granatowa kanapa, typowo loftowy stol - 100% w trendach
To samo pomyślałam.adu pisze:Mosiaq, ale ten salon jest totalnie w trendach, lamele i granatowa kanapa, typowo loftowy stol - 100% w trendach
Farazi, boski ten salon.
Ja orzymeirzam się do granatowych zasłon. Ale czy będą pasowały mi do choinki?
Dla mnie salon Farazi jest super, wszystkie trendy, które są najładniejsze, nie jest zimny, tylko piękny i cieply
Sofii, bierz zielone, na pewno będą pasować. Ja mam jakieś zielone, ale jakieś takie brzydkie, bo bardziej to ciemna zielen w niebieski niż butelkowa zielen, zobacze czy powiesze.
Sofii, bierz zielone, na pewno będą pasować. Ja mam jakieś zielone, ale jakieś takie brzydkie, bo bardziej to ciemna zielen w niebieski niż butelkowa zielen, zobacze czy powiesze.