Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Testamenty to jest inna historia.
Tego nie ma w serialu.
Tego nie ma w serialu.
Misiaq, tak właśnie przypuszczałam, ale przeczytałam pierwsze 10 stron, więc jeszcze się nie wypowiadam:P Podeszły Ci?
- mała_czarna
Czyli jeśli oglądałam serial to mogę darować sobie pierwsza część i przeczytać same Testamenty?Misiaq pisze:Testamenty to jest inna historia.
Tego nie ma w serialu.
Tak.mała_czarna pisze: ↑09 lis 2020, 15:51Czyli jeśli oglądałam serial to mogę darować sobie pierwsza część i przeczytać same Testamenty?Misiaq pisze:Testamenty to jest inna historia.
Tego nie ma w serialu.
- mała_czarna
Zapisałam się w bibliotece na połowę stycznia co pewnie się przedłuży przez covidMisiaq pisze:Tak.mała_czarna pisze: ↑09 lis 2020, 15:51Czyli jeśli oglądałam serial to mogę darować sobie pierwsza część i przeczytać same Testamenty?Misiaq pisze:Testamenty to jest inna historia.
Tego nie ma w serialu.
shattered w tym temacie nie chodzi o to, żeby wstawić dużo zdjęć okładek 

- mała_czarna
Shattered jak Ci się podobała Kłamczucha i Milcząca ofiara?shattered pisze:
kurde, nie mogę się powstrzymać, takie ładne, kolorowe

dziwnie mi się trochę czytało książkę gdzie akcja idzie "odwrotnie", trochę mnie to męczyło. Główna bohaterka w sumie też, nie będę fanką tej książki ale jako czytadło przed spaniem weszło.
a tu dużo lepiej, podobają mi się książki (jak widać po innych) gdzie bohater jest na granicy obłędu i zaciera się fikcja z rzeczywistością.

- mała_czarna
To mamy bardzo podobne odczuciashattered pisze:dziwnie mi się trochę czytało książkę gdzie akcja idzie "odwrotnie", trochę mnie to męczyło. Główna bohaterka w sumie też, nie będę fanką tej książki ale jako czytadło przed spaniem weszło.a tu dużo lepiej, podobają mi się książki (jak widać po innych) gdzie bohater jest na granicy obłędu i zaciera się fikcja z rzeczywistością.