Sypialnia
Re: Sypialnia
Ja z kolei potrzebuje wyminiec dywan. Chciałabym, żeby byl tez pod stolikiem i kanapa, czyli taki 2x3m. Myslicie, ze iść tez w szary, czy może jakiś kolor?
Adu, musztardowy bylby ekstra
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, tylko, ze ja często zmieniam zasłony i nie wiem czy musztardowy będzie ladnie pasował do np różowych, czerwonych czy granatowych zaslon..
adu, czemu w temacie sypialnia ja bym wzięła jakiś gładki, jasny, może coś w geometryczne kształty, czy nie lubisz takich klimatów? Kolorystycznie np. coś takiego
Efryna, o kurde nie ogarnęłam ze to temat sypialni
Właśnie podobają mi się bardzo geometryczne, ale nie wiem czy nie będziemy za pstrokaty. Podoba mi się takie coś, ale nie umiem namierzyć.
I ten przecierany tez mi się podoba. Chociaż widzialam ostatnio mjsztardowo biala koniczynę i to było boskie..
Właśnie podobają mi się bardzo geometryczne, ale nie wiem czy nie będziemy za pstrokaty. Podoba mi się takie coś, ale nie umiem namierzyć.
I ten przecierany tez mi się podoba. Chociaż widzialam ostatnio mjsztardowo biala koniczynę i to było boskie..
Ja ostatnio do naszego stonowanego salonu kupiłam taki odjechany dywan. Otworzył mi wiele możliwości, jeśli chodzi o zmianę koloru dodatków, bo pasuje do niego niemal wszystko.
Miśka, rewelacja!
adu, to ja bym na Twoim miejscu poszalała i nie kupowała nudnego jednobarwnego (to pierwsze zdjęcie to na pewno dywan? Wygląda jak jakaś mata)
adu, to ja bym na Twoim miejscu poszalała i nie kupowała nudnego jednobarwnego (to pierwsze zdjęcie to na pewno dywan? Wygląda jak jakaś mata)
Misiaq, o wooow kurde, to ja chyba zaszaleje i pójdę w ta musztardę. ewentualnie w granat, ale chyba za ciemno będzie. Tylko czemu duże dywany są takie drogie.
Efrynaz wlasnie nie wiem czy to dywan czy mata
Efrynaz wlasnie nie wiem czy to dywan czy mata
Nikoś przychodzi co noc Maksio u siebie śpi.
Miska rewelacyjny
Mi się ten od dzieciaków cudakow nie podoba bo wygląda jak ciągle brudny
Mi się podobają heksagoby na dywanie ale to taki raczej "nudny"
Mi się podobają heksagoby na dywanie ale to taki raczej "nudny"
Tak
Lucy śpi sama od początku. My spaliśmy na kanapie, żeby widzieć jej łóżeczko w jej pokoju. Owszem na początku zdarzało się tyle pobudek, że spała z nami na tej kanapie. Jak skończyła 5 miesięcy to wróciliśmy do sypialni. Od tego czasu były 2-3 noce kiedy z nami spała.
adu, bardzo fajny!