Hity i kity kosmetyczne
- Escherichia
Re: Hity i kity kosmetyczne
Po dłuższym czasie polecam szmapon w kostce od Czterech Szpaków.. Używam 6ty miesiąc. Bardzo wydajny, przedłuża świeżość moich włosów, są miękkie i sypkie, nie mam problemu z rozczesywaniem Nie zamierzam zmieniać
Czy ktoś poleca jakiś peeling do skóry głowy?
Po paru miesiącach polecam także czarne mydło jako peeling enzymatyczny. Skóra twarzy oczyszczona, wygładzona.. Produkt bardzo wydajny Również zostaję przy tym na dłużej
Polecam także kosmetyki Soraya Plante. 99% naturalnych składników, dobra cena. Mam płyn micelarny (bardzo ładnie zmywa makijaż), piankę i żel do mycia twarzy (wolę piankę) - nic nie szczypie w oczy, ładnie czyści.. Tonik do twarzy również bardzo przyjemny Posiadam też krem na dzień ujędrniający oraz na noc nawilżający.. szybko się wchłaniają, skóra nie pozostaje tłusta Kosmetyki tej serii również zostaną ze mną na dłużej
Kupiłam na promce puder transparentny z Mary Kay.. Zobaczę czy opyla się bardziej od tych z Wibo Wciąż kusi z Laura Mercier, ale drogi zakup na raz pomimo dużej gramatury.. a ja nadal nie wiem, co miałyście na myśli mówiąc, że robi cuda
Za to krem BB ze Skin 79 mnie rozczarował.. Za ciężki, wrócę do "cienkiego" Garniera Skin 79 jeszcze mi został, muszę przyznać, że bardzo wydajny..
Czy ktoś poleca jakiś peeling do skóry głowy?
Po paru miesiącach polecam także czarne mydło jako peeling enzymatyczny. Skóra twarzy oczyszczona, wygładzona.. Produkt bardzo wydajny Również zostaję przy tym na dłużej
Polecam także kosmetyki Soraya Plante. 99% naturalnych składników, dobra cena. Mam płyn micelarny (bardzo ładnie zmywa makijaż), piankę i żel do mycia twarzy (wolę piankę) - nic nie szczypie w oczy, ładnie czyści.. Tonik do twarzy również bardzo przyjemny Posiadam też krem na dzień ujędrniający oraz na noc nawilżający.. szybko się wchłaniają, skóra nie pozostaje tłusta Kosmetyki tej serii również zostaną ze mną na dłużej
Kupiłam na promce puder transparentny z Mary Kay.. Zobaczę czy opyla się bardziej od tych z Wibo Wciąż kusi z Laura Mercier, ale drogi zakup na raz pomimo dużej gramatury.. a ja nadal nie wiem, co miałyście na myśli mówiąc, że robi cuda
Za to krem BB ze Skin 79 mnie rozczarował.. Za ciężki, wrócę do "cienkiego" Garniera Skin 79 jeszcze mi został, muszę przyznać, że bardzo wydajny..
To ja bb od Skin79 uwielbiam (tyle razy miałam podziękować Neci za polecenie i zapominam, także bardzo dziękuję!). Tyle, że ja mam problemową cerę więc dla mnie ważne, że dobrze kryje a nie jest ciężki jak podkład
Mi w końcu podpasowaly kosmetyki z Norel. Używam od nich żelu antybakteryjnego, mleczka i kremu od czterech miesięcy i jest duża poprawa.
Mi w końcu podpasowaly kosmetyki z Norel. Używam od nich żelu antybakteryjnego, mleczka i kremu od czterech miesięcy i jest duża poprawa.
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa ja ostatnio używam na codzień tylko pudru studio fix z Maca.
Jak jadę do pracy czasem używam kremu bb
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak jadę do pracy czasem używam kremu bb
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Krem polecany przez Necie z bielendy wycofany i ich nie ma
Jaki inny z ross polecacie
Jaki inny z ross polecacie
Hity i kity kosmetyczne
Asieka który?
Kupowałam 2 tygodnie temu na ich stronie i to w przecenie, weź mnie nie strasz ze wycofali, bo nie zrobiłam zapasów
Kupowałam 2 tygodnie temu na ich stronie i to w przecenie, weź mnie nie strasz ze wycofali, bo nie zrobiłam zapasów
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, na malinowy czaje się już dwa miesiące. I u nas nigdzie nie ma pisałam do ross i mi
Odpisali, że zostaje wycofany do wysprzedania.
Odpisali, że zostaje wycofany do wysprzedania.
Ja prdl
Idź na stronę bielendy, może jeszcze maja, ja tez idę robić zapasy w takim razie
Dlaczego zawsze jak mi coś podpasuje to wycofują, No nie ogarniam
Idź na stronę bielendy, może jeszcze maja, ja tez idę robić zapasy w takim razie
Dlaczego zawsze jak mi coś podpasuje to wycofują, No nie ogarniam
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Łap i zobacz jakie promo, ja biorę na zapas
https://esklep.bielenda.pl/botanic_spa_ ... 50_ml.html
https://esklep.bielenda.pl/botanic_spa_ ... 50_ml.html
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dziewczyny, spróbujcie sobie tej serii. Mam cały zestaw i jestem zadowolona.
Hity i kity kosmetyczne
Miałam peeling z tej serii, był Ok, niestety na grupie o składach go zjechali :/ i całą te serie :/ albo mylę z jakimiś innymi z kanabisami
Ale jestem uratowana, zrobiłam zapasy właśnie i to w super cenie, starczy na jakieś 1,5 roku co najmniej albo i więcej
Ale jestem uratowana, zrobiłam zapasy właśnie i to w super cenie, starczy na jakieś 1,5 roku co najmniej albo i więcej
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dziewczyny, a co używacie/uzywalyscie w ciąży do pielęgnacji? Wiem, ze jeśli maja się pokazać rozstępy to się pokaza, ale ja raczej jestem słaba w kremowaniez wiec może coś bym zaczela robic. ;p Zwłaszcza, że moja skóra jest skłonna do rozstępów. To chociaż będę wiedziala, ze zrobilam wszystko co w mojej mocy. ;p
Adu używałam musteli oliwki i balsamu w pierwszej ciąży, teraz oliwki z bielendy chyba. Bardzo oczywiście nieregularnie Tez mam skłonność do rozstępów i niestety wszystkie wylazły mi w ostatnie 3 tygodnie.
Ale nie musisz sie smarować niczym w I trymestrze, raz ze nic to nie da i nie jest zalecane, dwa ze skoro to pierwsza ciąża to pewnie nie urośniesz praktycznie nic jeszcze.
Ale nie musisz sie smarować niczym w I trymestrze, raz ze nic to nie da i nie jest zalecane, dwa ze skoro to pierwsza ciąża to pewnie nie urośniesz praktycznie nic jeszcze.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, hahahahahhahaha, ja z moja skłonnością do rosniexia urosnę full szybko
Dzięki
Dzięki
Adu, czego nie stosowalam :p
Mialam maslo hipp, oliwke babydream, cala ciaze zel pod prysznic z bübchen, balsam bübchen, maslo belly button, bio oil, oliwke dla ciezarnych weleda, no naprawde chyba polowe mozliwych produktow dostepnych w de wyprobowalam...
Smarowalam tylko brzuch i tylko na nim mam rozstepy
Mialam maslo hipp, oliwke babydream, cala ciaze zel pod prysznic z bübchen, balsam bübchen, maslo belly button, bio oil, oliwke dla ciezarnych weleda, no naprawde chyba polowe mozliwych produktow dostepnych w de wyprobowalam...
Smarowalam tylko brzuch i tylko na nim mam rozstepy
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby tak tez bywa jak to się mówi ale ja i tak chce się zacząć kremować, bo idzie zima, a i tak mam juz sucha skore. A ja jestem lewa w pielegancje o ile kosmetyki uwielbiam, o tyle pielęgnacja to moja słaba strona.