Poradnik prezentowy
Re: Poradnik prezentowy
Misiaq, mogę Ci napisać, co ja wybrałam, bo akurat kupowałam myszkę teraz tylko pytanie zasadnicze, czy Twój M gra w gry. Bo jak nie, to nie musisz tak bardzo wypasionej kupować
Nie gra wcale. Raz na sto lat karmi krowy i kosi zboże w telefonie
Ale linka możesz podać Będę wdzięczna
Adu, dzięki jeszcze myślę, aby jakąś piżamkę świąteczną dokupić.
A co kupujecie rodzicom/teściom/babciom?
Teściowej na pewno kupię deskę obrotową, bo zawsze jak u nas jest to mówi, że bardzo jej się podoba. Ale to mało, nie wiem co jeszcze.
Babcia wyremontowała sobie kuchnie i może coś do kuchni, tylko co?
Dla rodziców - czarna dziura.
A co kupujecie rodzicom/teściom/babciom?
Teściowej na pewno kupię deskę obrotową, bo zawsze jak u nas jest to mówi, że bardzo jej się podoba. Ale to mało, nie wiem co jeszcze.
Babcia wyremontowała sobie kuchnie i może coś do kuchni, tylko co?
Dla rodziców - czarna dziura.
Sofii, my dla tesciowej czesto skladalismy sie na cos wiekszego, ale rok temu chyba pieniadze dostala. Ona ma juz chyba wszystko i ciezko cokolwiek kupic
Moja mama zazwyczaj sama sobie cos wybiera.
Chrzesniak M. tez kase dostaje, ma 18 lat i kiedys mial duzo pomyslow na prezenty dla siebie, teraz raczej woli cos zebrac i sobie kupic cos
Moja mama zazwyczaj sama sobie cos wybiera.
Chrzesniak M. tez kase dostaje, ma 18 lat i kiedys mial duzo pomyslow na prezenty dla siebie, teraz raczej woli cos zebrac i sobie kupic cos
Moj ogarnia. Moja bratowa też chciała na roczek i ich córce też się podoba.efryna pisze: ↑27 lis 2020, 9:51Ty kurde faktycznie nie zauważyłam tego 3+ a właśnie wydawało mi się, że to taka super zabawka dla dziecka w takim wieku, że już trochę ogarnia, interesują go rzeczy, ale jeszcze jest na tyle małe, że nie gada itp. mogłam tu trochę przestrzelić. No nic, to myślimy dalej. Pchacz fajny, ale u nas odpada, bo ma spadkowy po Ashattered pisze: ↑27 lis 2020, 8:29ma już 2 ode mnie a byłoby tak super gdyby nie miał
ja wczoraj znalazłam to: https://allegro.pl/oferta/drewniany-pch ... 9965043151
Te domki od Ciebie są 3+, roczniak to ogarnie?
My mamie kupujemy tablet, tata dostanie nowy telefon.
Teściowej jeszcze nie wiem. Mam wrażenie, że ona zawsze jest niezadowolona
Ja mam jeszcze problem z Mikołajkami. Chciałabym dokupić moim siostrzeńcom (11 i 16 lat) jakiś zabawny gadżet świąteczny. Były już t-shirty, skarpetki nie do pary. Myślę teraz o czymś na biurko/do komputera. Prezent zasadniczy już mam.
Nie mam jeszcze nic dla siostry i szwagra, ani na Mikołajki, ani pod choinkę. W ogóle w tym roku jestem totalnie opóźniona.
Teściowej jeszcze nie wiem. Mam wrażenie, że ona zawsze jest niezadowolona
Ja mam jeszcze problem z Mikołajkami. Chciałabym dokupić moim siostrzeńcom (11 i 16 lat) jakiś zabawny gadżet świąteczny. Były już t-shirty, skarpetki nie do pary. Myślę teraz o czymś na biurko/do komputera. Prezent zasadniczy już mam.
Nie mam jeszcze nic dla siostry i szwagra, ani na Mikołajki, ani pod choinkę. W ogóle w tym roku jestem totalnie opóźniona.
Miśka z drobnoatek to dla 11 latka może być fajna kula czy dron sterowane reką. Mamy dla moich i sami z męzem bawilismy się pod nieobecność małolatów
Sorry, jakoś przegapiłam posta. Ja taką kupiłam: https://mediamarkt.pl/komputery-i-table ... p8EALw_wcB
ale to taka typowa mysza pod gry, jak Twój M nie gra, to totalnie bez sensu. Ale firma jest dobra
Teściom zwykle kupujemy jakieś zbytki typu zestaw win (dla niego)+ bon do salonu urody (dla niej).
W tym roku dostałam reklamę Pudełka Prezentowego od Klaudyny Hebdy i chyba będzie to, zamiast bonu.
Dla Mamy nie mam pomysłu.
W tym roku dostałam reklamę Pudełka Prezentowego od Klaudyny Hebdy i chyba będzie to, zamiast bonu.
Dla Mamy nie mam pomysłu.
Co kupujecie pod choinkę swoim mężczyznom?
Szukam inspiracji, pomysłów brak
Myślałam o wypasionej myszce do komputera, ale ja jestem lewa w elektronice i nie umiem wybrać
Szukam inspiracji, pomysłów brak
Myślałam o wypasionej myszce do komputera, ale ja jestem lewa w elektronice i nie umiem wybrać
Misiaq mojemu staremu kupilam baner reklamowy. Bo od wiosny nie moze sie sam za to zabrać. Wiem pomoglam jakbyś ostatecznie potrzebowala porady odnosnie myszki to pisz, zapytam męża
Misiaq, mogę podpytać męża jak potrzebujesz pomocy.
Ja mojemu kupuję perfumy, waham się jeszcze tylko pomiędzy dwoma zapachami. Dostanie jeszcze spinki do mankietów.
Ja mojemu kupuję perfumy, waham się jeszcze tylko pomiędzy dwoma zapachami. Dostanie jeszcze spinki do mankietów.
Ja mojemu kupilam klucz pneumatyczny
Ja też mogę pomóc z myszką;) sama kupowałam na mikołaja/rocznicę, ale też mam problem z prezentem pod choinkę, na razie pustka w głowie
Swoją drogą, miałam pytać w wątku z książkami, ale polećcie mi jakąś (fajną!) serię kryminalną, żebym mogła kupić kilka książek dla mamy, tylko z takich, których jeszcze nie czytałyśmy, więc to może być wyzwanie:P wiem, że się czasem pojawiały takie, których jeszcze nie znam, ale za cholerę się nie mogę dokopać...
Swoją drogą, miałam pytać w wątku z książkami, ale polećcie mi jakąś (fajną!) serię kryminalną, żebym mogła kupić kilka książek dla mamy, tylko z takich, których jeszcze nie czytałyśmy, więc to może być wyzwanie:P wiem, że się czasem pojawiały takie, których jeszcze nie znam, ale za cholerę się nie mogę dokopać...
Ja mężowi kupiłam koszulkę F1 i skórzany pasek. Akurat pewniaki dla niego.
A polecicie coś dla teściów? Pytam ponownie, bo moje wszystkie pomysły legły w gruzach. Może coś oryginalnego do domu? Jak nic nie wymyślę, to w weekend wybiorę się do Homli i Home&You ale wolałabym przez neta.
A polecicie coś dla teściów? Pytam ponownie, bo moje wszystkie pomysły legły w gruzach. Może coś oryginalnego do domu? Jak nic nie wymyślę, to w weekend wybiorę się do Homli i Home&You ale wolałabym przez neta.