Poradnik prezentowy
- mała_czarna
Re: Poradnik prezentowy
Efryna jeszcze Czornyj fajnie pisze jeśli mama nie czytała.
No i sporo osób poleca Cartera- tylko ponoć dość krwawy.
No i sporo osób poleca Cartera- tylko ponoć dość krwawy.
Miśka, właśnie patrzyłam na LEGO, ale jakaś konkretna?
Lego Worlds - gra Staszek, ale też i mój 11-letni siostrzeniec, więc jest chyba dość uniwersalna. Moi chłopcy mają też Jurassic World, ale mniej chwyciła.
Sofii, a na jaką konsolę? Bo mój mąż mówi, że dla 9-latka te Lego może być za proste. Podobno Lego Avengers i Star Wars mogą być ciekawsze.
moj M. dostanie pudelko na zegarki, bo wiem ze bardzo chcial do tego jeszcze cos mu dokupie
Miśka, ma PS4. Będę wdzięczna za wszelkie rady. On sobie zażyczył grę i mam wrażenie, że matka nie kontroluje, w co on gra...
Sofii, lubi wyścigi? Może F1? Jak patrzę, gdy B gra z tatą, to spoko się wydaje.
Pierwsze
Pierwsze.
A ja dalej jestem w czarnej d.... Żadnego pomysłu
A ja dalej jestem w czarnej d.... Żadnego pomysłu
Dzięki
Misiaq, mój mąż też jest ciężkim przypadkiem, jeśli chodzi o prezenty. Na szczęście on lubi eleganckie dodatki do ubrań - spinki, poszetki, paski, więc to mnie ratuje. W tym roku powiedział wprost, że chce perfumy, tylko nie mogę zdecydować pomiędzy dwoma zapachami.
Rok temu dostał wełniany szalik i czapkę i rękawiczki "działające" na smartfonie.
Misiaq, mój mąż też jest ciężkim przypadkiem, jeśli chodzi o prezenty. Na szczęście on lubi eleganckie dodatki do ubrań - spinki, poszetki, paski, więc to mnie ratuje. W tym roku powiedział wprost, że chce perfumy, tylko nie mogę zdecydować pomiędzy dwoma zapachami.
Rok temu dostał wełniany szalik i czapkę i rękawiczki "działające" na smartfonie.
Miśka miedzy czym wybierasz? Moj mąż używa tylko 2 zapachow i po latach testów różnych zapachow stwierdzilam że nie maja żadnego sensu. I smutno mi że nie umiem dobrać mężowi zanego zapachu.