Hity i kity kosmetyczne
Re: Hity i kity kosmetyczne
Necia masz piekny kolor
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Czy ma ktoś doświadczenie z szamponami kryjącymi siwe włosy?
Odżywka do paznokci?
Zdjęłam hybrydę do porodu. I tak myślę, że może jakaś kuracja zanim wrócę do robienia.
Ech siostra mnie właśnie uświadomiła, że przy kp to średnio z odżywkami.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Zdjęłam hybrydę do porodu. I tak myślę, że może jakaś kuracja zanim wrócę do robienia.
Ech siostra mnie właśnie uświadomiła, że przy kp to średnio z odżywkami.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Szczerze? Po prostu muszą odrosnąć. Są odżywki przyspieszające wzrost, ale ich skład jest dość kontrowersyjny i na pewno nie stosowałabym ich w ciąży czy podczas kp.
Ja od czasu do czasu malowałam bezbarwnym lakierem.
Ja od czasu do czasu malowałam bezbarwnym lakierem.
A Regenerum w tubce z pędzelkiem? On ma chyba spoko skład, głównie olejki. Ja byłam zadowolona.
Zauważyłaś działanie? Tez tego używałam, ale paznokcie rosły tak samo jak bez odżywki.
Ja też słyszałam takie opinie, że ewentualnie można polepszyć paznokcie jakimiś suplami, ale po hybrydzie muszą po prostu odrosnąć, bo ta zniszczona część się już nie zregeneruje
To już coś
Przypomniałam sobie! IBX system. Lakier, który jakoś ”wbudowuje się” w płytkę paznokcia.
Robiłam raz u kosmetyczki, ale nie było mi do niej znowu po drodze i szczerze mówiąc nie wiem, jak działa po kilku zabiegach. Ale można poczytać, zapytać, może akurat ktoś skorzysta.
Przypomniałam sobie! IBX system. Lakier, który jakoś ”wbudowuje się” w płytkę paznokcia.
Robiłam raz u kosmetyczki, ale nie było mi do niej znowu po drodze i szczerze mówiąc nie wiem, jak działa po kilku zabiegach. Ale można poczytać, zapytać, może akurat ktoś skorzysta.
- Escherichia
Może suplementować się biotyną? Dołożyć wcieranie olejku rycynowego oraz "drążyć" palcami w cytrynie..
- Escherichia
Yhym.. To lepiej nie brać
Dziewczyny polecacie jakieś gąbki do makijażu? Jestem tak fantastyczna, że od 2 tygodni myślę, że strasznie mi się łuszczy skóra po kwasie i źle to wygląda pod podkładem a tu dzisiaj zauważyłam, że mi się gąbka sypie a nie skóra
albo używała któraś żelowego płatka do makijażu? Bo właśnie mi coś takiego pokazało
albo używała któraś żelowego płatka do makijażu? Bo właśnie mi coś takiego pokazało
Beauty blender, warty swojej ceny
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.