Poradnik prezentowy
Re: Poradnik prezentowy
Ja dostane kolczyki z Pandory, bo wcześniej dostalam lidlomixa
No i nie za bardzo wiedziałam co chce

Ja niczego sobie nie życzyłam w sumie. Ny bardziej sobie na urodziny coś kupujemy niż pod choinkę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja dostanę pierścionek, bo już jeden dostałam na mikołaja i K. mi powiedział, że dostał na drugi zniżkę, więc dostanę pod choinkę 
Misiaq, dzięki, obczaję

Misiaq, dzięki, obczaję
Misiaq, co masz dla Mery?
Sofii, ja wlasnie nie mam dla siebie pomyslu
chcialam nowy szlafrok, ale w tym roku sa wyjatkowo nieciekawe, a w zeszlym byly sliczne...

my kupujemy dla siebie telefony.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Ja ogarnęłam wszystkie prezenty. Część jeszcze w drodze, ale mam ogromną nadzieję, że dotrą 
Ja dostanę depilator IPL, tzn. tak sądzę po serii pytań.

Ja dostanę depilator IPL, tzn. tak sądzę po serii pytań.

Misiaq, wow. Widziałam ostatnio bazę. Ale 600 zł to dla mnie za dużo.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Meg, są też tańsze i mniejsze. Ja ostatecznie zrezygnowałam,bo już mamy garaż tut tut, który zajmuje miejsce.
Dziadkowie nie dokładają się do prezentów? Ja w sumie wolę jeden porządny niż kilka drobnych.
Dziadkowie nie dokładają się do prezentów? Ja w sumie wolę jeden porządny niż kilka drobnych.
Misiaq, piszesz tak, jakbyś mnie nie znała 
B tez ma fazę na Psi Patrol (sama ją wkręciłam), ale doświadczenie mi mówi, że typowo bajkowe zabawki się u nas nie sprawdzają. Myślałam o domku z Lidla, ale wtedy kuchnia musi wylecieć z pokoju Młodej, bo dwa graty się nie zmieszczą.
B tez ma fazę na Psi Patrol (sama ją wkręciłam), ale doświadczenie mi mówi, że typowo bajkowe zabawki się u nas nie sprawdzają. Myślałam o domku z Lidla, ale wtedy kuchnia musi wylecieć z pokoju Młodej, bo dwa graty się nie zmieszczą.
Są prezenty od dziadków, ale tak mniej więcej po 100 zł.Sofii pisze:Meg, są też tańsze i mniejsze. Ja ostatecznie zrezygnowałam,bo już mamy garaż tut tut, który zajmuje miejsce.
Ja nie lubię rzeczy, których nie są się schować do szafy. Więc wolę kilka mniejszych (oczywiście Franek też tak woli).

Mam dylemat z prezentem dla żony teścia. Dwa (a może i trzy) lata z rzędu dostawała od nas bon do swojego salonu kosmetycznego. W tym roku chciałam jej kupić jakieś ekstra kosmetyki i zaczynam się chyba wycofywać w kierunku tego bonu.
Teść dostanie zestaw win, to zawsze cieszy
Miko dostanie od nas i dziadków Lego Wedo 2.0 (zainspirowało mnie lego boost), puzzle z kotami i atlas grzybów.
Mąż wybrał dla siebie Raspberry Pi. Nie wiem co to jest i po co mu to, ale chciał i dostanie
Myślę jeszcze o jakiejś zabawnej koszulce, ale nic mi nie wpadło w oko.
Pokaz proszę, którą bazę kupiłaś? B coś dzisiaj przebąkiwała o pieskach i może to będzie lepszy pomysł niż domek.
Mąż wybrał dla siebie Raspberry Pi. Nie wiem co to jest i po co mu to, ale chciał i dostanie
Pokaz proszę, którą bazę kupiłaś? B coś dzisiaj przebąkiwała o pieskach i może to będzie lepszy pomysł niż domek.
Link nie działa, ale są dwie bazy. Domyślam się, którą wybrałaś.
farazi, jak to nie wiesz, co to jest malinka
dopoki się nie pojawił chromecast, to małe ustrojstwo obsługiwało nam całe media w mieszkaniu. Swoją drogą mogę oddać za darmo, mąż się zapewne nie zorientuje, bo i tak leży i się kurzy, jak większość tej bezsensownej elektroniki, która kiedyś tam w przyszłości jeszcze się przyda...
tak bardzo nie mam pomysłu
tak bardzo nie mam pomysłu