Poradnik prezentowy
Re: Poradnik prezentowy
Farazi co ostatecznie wybrałaś dla B?
Wzięłam ten. Jeśli będzie się bawiła to w przyszłości pomyślę o tych tanich pieskach w pojazdach.
Jeszcze w smyku wpadła mi w ręce torebeczka do samodzielnego pomalowania (Sky i Everest). Myślę, że już wystarczy.
Jeszcze w smyku wpadła mi w ręce torebeczka do samodzielnego pomalowania (Sky i Everest). Myślę, że już wystarczy.
Mimezja aha to może przez to że A. bawi się głównie autkami to tak pomyśleliśmy M. to samo stwierdził, że to tak dla dzieci bliżej 3 lat
KarLa, ja myślę, że jeszcze długo będzie się tym bawić
farazi, fajny, ja wyczaiłam te większe pojazdy jak już zaczęliśmy zbierać te pojedyncze
S jeszcze dostanie od szwagra na święta helikopter Skye, miała dostać inny prezent, ale my w niedzielę daliśmy męża bratanicy ten helikopter w prezencie na urodziny, a okazało się że miała go dostać od swoich rodziców i tym sposobem ten drugi dostanie S
Mamy jeszcze pełno figurek z jogurtów z Biedronki - bardzo fajne jakościowo i ładne
farazi, fajny, ja wyczaiłam te większe pojazdy jak już zaczęliśmy zbierać te pojedyncze
S jeszcze dostanie od szwagra na święta helikopter Skye, miała dostać inny prezent, ale my w niedzielę daliśmy męża bratanicy ten helikopter w prezencie na urodziny, a okazało się że miała go dostać od swoich rodziców i tym sposobem ten drugi dostanie S
Mamy jeszcze pełno figurek z jogurtów z Biedronki - bardzo fajne jakościowo i ładne
Dostałam olśnienia dziś jak piliśmy kawę.
M. chciał młynek do kawy, więc dziś na szybko zamówiłam.
Będą perfumy i młynek. Teraz jestem zadowolona.
M. chciał młynek do kawy, więc dziś na szybko zamówiłam.
Będą perfumy i młynek. Teraz jestem zadowolona.
Zazdroszczę olśnienia, ja nadal w czarnej ()()
Stary ogląda młynki do kawy na Allegro
Zajmij go czymś (if you know what i mean)Misiaq pisze:Stary ogląda młynki do kawy na Allegro
Dobry tydz temu zamowilam w empiku kilka pierdolek do prezentow i dzis powiedzieli ze bedzie opoźnienie. Do tego od wiosny moj ojciec kupowal sobie pewna antenę i kupic nie mógł. Wczoraj przylazł z nią pod pachą ze sklepu. A miał dostać w prezencie dobrze że nie zdazylam jej odebrać ze sklepu.
Mimezja, ja już się nauczyłam, że z Empiku, Smyka itp nie zamawiam przed świętami. Wszystko poszło przez Allegro i jeszcze zaoszczędziłam, bo wyżej wymienione sklepy mają często wyższe ceny.
A co do prezentu, to współczuję.
A co do prezentu, to współczuję.