Bielizna
Re: Bielizna
Lisbeth, jak sukienka czarna i buty czarne, to jakichkolwiek bys nie zalozyla beda pasowaly... do tego np jak rajstopy w kolorze, to jakis dodatek w tym samym, no w bizuterii i mozesz szalec z kolorami
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby z biżuterii to noszę obrączkę
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Ok, zostałam z jednym biustonoszem, w którym obecnie jest mi niewygodnie
Jakie macie biustonosze na czas ciazy? Mam trochę od przyjaciółki takich miękkich typowo powiedzmy po porodzie, do karmienia albo jak siedzę sobie w domu to mogę e nich chodzić. Ale coś ładniejszego, żeby ten biust lepiej wyglądał?
Jakie macie biustonosze na czas ciazy? Mam trochę od przyjaciółki takich miękkich typowo powiedzmy po porodzie, do karmienia albo jak siedzę sobie w domu to mogę e nich chodzić. Ale coś ładniejszego, żeby ten biust lepiej wyglądał?
Adu, ja cala ciaze chodzilam w takich samych jak przed ciaza ale ja w sumie chodzilam nawet w tych samych, nie musialam nowych kupowac wiec nawet nie wiem co bym kupila...
Piekny suwaczek
Piekny suwaczek
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Zwykle jak zawsze, a takie miękkie to ja używałam tylko w szpitalu, w połogu i do spania na czas karmienia
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Zawsze kupuję rajstopy z Calzedoni, ale pierwszy raz kupiłam total shaper - one są cudowne!
Świetnie modelują, są wygodne i mocne. Bardzo polecam.
Świetnie modelują, są wygodne i mocne. Bardzo polecam.
- Escherichia
Muszę kupić coś lepszego. Od pewnego czasu wszystkie rajstopy zsuwają mi się z dupy
Escherichia, te, o których pisałam są bardzo obcisłe, ale jednocześnie wygodne. Dobrze przylegają, nie zsuwają się.
Znacie jakieś strony z fajnymi strojami kąpielowymi w ludzkich cenach?
- Escherichia
Czy któraś z Was używa majtek menstruacyjnych?
https://allwimin.com/pl/sklep/
Ja się chyba skuszę i kupię jedne na próbę, jak się sprawdzą, to dokupię. Mój okres trwa dwa dni (plus jeden dzień brudzenia) i jest raczej skąpy. Jeden tampon na dzień by wystarczył, ale zmieniam częściej, bo mam wrażenie, że długie kiszenie jednego tamponu nie jest spoko Za to podpasek to już od lat nie używam, zakładam czasem na drugą noc zamiast tamponu. Kubeczek menstruacyjny mnie za to przeraża
https://allwimin.com/pl/sklep/
Ja się chyba skuszę i kupię jedne na próbę, jak się sprawdzą, to dokupię. Mój okres trwa dwa dni (plus jeden dzień brudzenia) i jest raczej skąpy. Jeden tampon na dzień by wystarczył, ale zmieniam częściej, bo mam wrażenie, że długie kiszenie jednego tamponu nie jest spoko Za to podpasek to już od lat nie używam, zakładam czasem na drugą noc zamiast tamponu. Kubeczek menstruacyjny mnie za to przeraża
Escherichia, ja bym prędzej się przekonała do kubeczka niż do majtek, ale ja jestem team tampony, podpasek używałam tylko przy pierwszych okresach i po porodzie i bardzo ale to bardzo ich nie lubię.
Ja za to jestem chora miałam kupić 1 biustonosz ale była promocja 3 za 2 i wyszłam z 2 balkonetkami (też słodki księżniczkowy różowy w komplecie z majtkami) i czarnym
Ja za to jestem chora miałam kupić 1 biustonosz ale była promocja 3 za 2 i wyszłam z 2 balkonetkami (też słodki księżniczkowy różowy w komplecie z majtkami) i czarnym
- Escherichia
Efryna, zastanawiam się czy przejście na majtki menstruacyjne nie będzie w pewnym sensie regresem (też od łatwo team tampon), ale mówią, że wkład chłonny jest bardzo cienki i nie czuć wilgoci.. Będę musiała się zastanowić, ale nie ukrywam, że kusi. Kubeczek jest poza moją strefą komfortu Moja siostra używa i jest bardzo zadowolona, ale ja nie widzę siebie podczas aplikacji i wyciągania.
Fajne biustonosze Ten różowy na środkowym jedynie dziwnie wyglądać na (tym) biuście
Fajne biustonosze Ten różowy na środkowym jedynie dziwnie wyglądać na (tym) biuście
Ja kiedyś chciałam kubeczek. Moja siostra używa, ale teraz jest u moich rodziców, a tam nie ma umywalki w wc więc kupiła tampony. To dla mnie bez sensu, bo ja w pracy też mam umywalkę osobno...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka