Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja kiedyś porównywałam trasy z mapami google i np. na według mapy dany odcinek ma ok. 7km, to mi band pokazuje ok. 5,5km, ale wiadomo, że wszystkie urządzenia pokazują raczej dane orientacyjne, więc ja się tym nie przejmuję, nie porównuję z nikim, tylko sugeruję się swoim sprzętem.
- Escherichia
Mi jak do tej pory trasy zgadzają się z Google. Do rodziców na mapach 1,1km, na bandzie 1,18km (minęłam jeden budynek z drugiej strony niż wytyczona na mapach trasa, więc pewnie stąd różnica. Wczorajsze marsze też poprawnie naliczone km (minimalna różnica). Mam Mi Band 5.
To ja mimo mieszkania dość dużego to tak dużo nie chodzę. Franek w końcu zrozumiał, że jak coś chce to ma przyjść do mnie
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
czyli tak jak pisałam, pokazuje orientacyjnie- jednym więcej innym mniej,moim skromnym zdaniem nie ma co się przejmować niedoszacowaniem. Na początku myślałam, że to może kwestia spacerów z wózkiem, ale potem bez wózka wychodziło tyle samo, czyli to nie to.Escherichia pisze: ↑04 sty 2021, 18:13Mi jak do tej pory trasy zgadzają się z Google. Do rodziców na mapach 1,1km, na bandzie 1,18km (minęłam jeden budynek z drugiej strony niż wytyczona na mapach trasa, więc pewnie stąd różnica. Wczorajsze marsze też poprawnie naliczone km (minimalna różnica). Mam Mi Band 5.
- Escherichia
Na te chwilę nie mam na co narzekać
Bartkowi sprezentowałam smartwatch Huawei, który średnio sobie radzi z wbudowanym GPS..
A, nie widziałam, że pomimo długiego snu tak źle śpię
Micha utrzymana, kijki przespane
Bartkowi sprezentowałam smartwatch Huawei, który średnio sobie radzi z wbudowanym GPS..
A, nie widziałam, że pomimo długiego snu tak źle śpię
Micha utrzymana, kijki przespane
Eschericha, ja mam czesto sen gleboki dluzszy niz 98% ludzi a i tak nie jestem super wyspana
Ja kiedys pisalam, mi mi band najlepiej liczyl kroki jak sobie go zapielam na noge ale zima to malo wygodne na dworzu
Ja kiedys pisalam, mi mi band najlepiej liczyl kroki jak sobie go zapielam na noge ale zima to malo wygodne na dworzu
- Escherichia
Ja mam REM na poziomie 6%. jak poszłam spać wku*wioną, to było 35%
Karla ja też mam zawsze rekordowo długą fazę głębokiego snu Mój mąż zawsze kwituje to skwaszoną miną"nie da się ukryć"
- Escherichia
sowa
u mnie bywa ze dlugosc glebokiego snu wynosi nawet 4godz z 8
ale bywa tez ze ledwo 21 %
u mnie bywa ze dlugosc glebokiego snu wynosi nawet 4godz z 8
ale bywa tez ze ledwo 21 %
- Escherichia
Wow, ja zeszłej nocy całe 42 minuty..
Eschericha ja od roku mam mi banda ale jeszcze nie mialam takiego rekordu najkrotszy gleboki sen to byly chyba 52 minuty ale tez nie wiem na ile mozna wierzyc tym opaskom, bo bywa ze ide w nocy do toalety a nie pokazuje mi przebudzenia (nie lunatykuje )
Ehh... Jak spadło tak się trzyma. 9 dni za mną a waga ani drgnie dalej :/
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Dobra dołączam bo spasłam się jak świnia.
Latem, kiedy to czułam się całkiem całkiem (acz nie idealnie) ważyłam 61,5. Dziś moja waga pokazuje 4 kg więcej...
Latem, kiedy to czułam się całkiem całkiem (acz nie idealnie) ważyłam 61,5. Dziś moja waga pokazuje 4 kg więcej...
- Escherichia
Lisbeth, czyli po tych 1,8kg stanęło od 30.12? Na ile kalorii masz rozpisaną dietę?
Candela, powodzenia!
Candela, powodzenia!