Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Ja tak nie potrafię. Muszę mieć czas, żeby moc skupić się na książce. W ciągu dnia nie mam go zbyt wiele, a wieczorem zwykle zamykają mi się oczy.
u mnie też to tak wygląda.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Mam to samo. I wiem że z jednej str za duzo czasu spędzam przy tel, a z drugiej nawet jak w tych miedzyczasach, kiedy umysl szuka chwili odetchnienia, probuje czytac lekkiego ebooka, to mi nie idzie.
A co powiecie na ranking najlepszej ksiazki ubieglego roku? Ze mnie taki czytacz, że może dobilam do 15-16 sztuk i z 5 rozgrzebalam.
Mnie chyba najbardziej wciągnęła ta książka
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4880313/tasmy-rodzinne
Mnie chyba najbardziej wciągnęła ta książka
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4880313/tasmy-rodzinne
Mimezja, o, mi też się bardzo podobała ta książka
Dobra ta "Droga" była, chociaż cholernie przygnębiająca. Teraz coś odmóżdżającego
4/2021

4/2021

Katherina, no okropna była ta książka (w sumie nie wiem, czego się spodziewałam, już pierwsza część była straszna - pewnie przez sentyment do autorki sięgałam, zwłaszcza, że ją dostałam), chociaż czytało się szybko. Ale naprawdę science-fiction (bez elementu science), wątki nie trzymały się kupy, dla mnie totalną abstrakcją jest to, że główna bohaterka nie ponosi żadnych konsekwencji, a popełnia tyle błędów, że nawet w Polsce by została szybko skazana... jeszcze ten absurd praktycznie nieskończonej kasy z firmy kosmetycznej
no naprawdę aż mi trudno uwierzyć, że taki chłam jest wydawany i tłumaczony, ale to musi być kwestia sławy autorki
5/2021

5/2021

Efryna dzięki za opinię, to i ja wiem że nie sięgnę po tą serię. No i idziesz jak burza w tym roku 
Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
daga, no nie warto tracić czasu na te książki. A jeśli o mnie chodzi, to mam dziecko u teściow i ostatni dzień urlopu, zaraz mi tempo czytania baaaardzo drastycznie spadnie 

- mała_czarna
Jak Ci się podobała?shattered pisze:1/2021