Ja ograniczam sie do maseczki. A dotychczas nie zdazalo mi sie wychodzic bez makijazu do ludzi
Sukienki
Re: Sukienki
kiedyś dodałaś fotkę w luźnych spodniach i czapce z daszkiem, to nawet na "luźno" laska z Ciebie, więc wiesz

nie no ja się lepiej czuję jak się pomaluje. ja z tych co jak mają mniej czasu to wolą wyjść głodni, niż nieumalowani

Ja też tak robię, czas taki sam jak włożenie dresów ale jednak małe święto

Asieka spódnica super, sukienka to jakieś nieporozumienie. Nie wiem czemu sobie to robisz, jak wrzucasz zdjęcie w jakiejś zwykłej koszulce bardziej przy ciele to wyglądasz milion razy lepiej. No i kolor jakiś by się przydał

Ja w domu dresy, jak wychodze to wbijam się w jeansy
z makijażu to tylko rzęsy, więcej makijażu w niedzielę 

Ja teraz od marca jak mam głównie zdalna, to nie ukrywam, głównie dresy, legginsy itp. Ale nie noszę juz badziewnych legginsów, które a to tu maja dziurę a to tu coś.. to samo z dresami. Wyrzuciłam te które trzymałam, bo przfciez w domu można i pokupowalam normalne. W niedzuele obowiązkowo coś ładnego, najlepiej sukienka, ale jeansy i koszula albo sweter tez często. Makijaz teraz to już głównie na wyjście, bo pod maseczki do sklepu nie robię bo szkoda mi skóry, tylko rzęsy, ale gdziekolwiek do ludzi bez maseczki zawsze makijaż.

u nas nie trzeba maseczki na dworze 

Dom do wynajęcia
https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

Asieka super 2ygladasz, czarne rajstopy na pewno będą pasowały.
Ty dużo lepiej wyglądasz w rzeczach dopasowanych niż w takich worach bez kształtu. Nie mówię obcisłych, bo rozumiem że można się xle w takich czuć ale po prostu dopasowanych.
Ty dużo lepiej wyglądasz w rzeczach dopasowanych niż w takich worach bez kształtu. Nie mówię obcisłych, bo rozumiem że można się xle w takich czuć ale po prostu dopasowanych.
Asieka, bardzo fajnie! Do czarnych rajstop idealnie a latem podwijasz rekawki i do sandałek albo trampek bomba