Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Karla, brawo!
U nas też dziś pizza ale obiecałam sobie, że zjem tylko 1 kawałek. Ciekawe czy wytrwam
U nas też dziś pizza ale obiecałam sobie, że zjem tylko 1 kawałek. Ciekawe czy wytrwam
Karla brawo!
U mnie waga stoi w miejscu.
Dziś domowe hotdogi, jutro domowy kebab. Byle nie przytyć
U mnie waga stoi w miejscu.
Dziś domowe hotdogi, jutro domowy kebab. Byle nie przytyć
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Misiowa, dzieki nie no ja 1 sie nie najem
Lisbeth, dzieki u mnie to pierwszy spadek od czasu kiedy mialam grype czyli od marca... dlatego chociaz wiem ze moze pojsc w gore to i tak mnie to cieszy.
Chociaz ciezkie to dla mnie bylo, bo nie lubie czuc sie glodna a tak sie czulam przez ostatni tydzien. Nie glodzilam sie, jadlam takie porcje ktore powinnam raczej jesc (a moze i jeszcze za duze)
Lisbeth, dzieki u mnie to pierwszy spadek od czasu kiedy mialam grype czyli od marca... dlatego chociaz wiem ze moze pojsc w gore to i tak mnie to cieszy.
Chociaz ciezkie to dla mnie bylo, bo nie lubie czuc sie glodna a tak sie czulam przez ostatni tydzien. Nie glodzilam sie, jadlam takie porcje ktore powinnam raczej jesc (a moze i jeszcze za duze)
Probowalas na refluks wody z octem jabłkowym? Gratuluje spadkuKarLa pisze: ↑08 sty 2021, 23:21Mimezja, u mnei chyba nie ma duzo cukru w diecie (tzn. nie pisze tu o owocach). Z cukru to tylko kostka czekolady dziennie . Po ostatnich dniach stwierdzam ze chyba najgorszej reaguje na maslo i smietane. W swieta mialam rybe ze smietana i ciasto na smietanie i niestety czulam sie fatalnie. Teraz bylo w miare ok, a dzisiaj dodalam mslo do pure. No i brzuch jak w 6msc ciazy, reflux i ogolne kiepskie samopoczucie.
Juz po urlopach wiedzialam ze smietana to cos czego nie powinnam (czeste jedzenie ciast ) a maslo jakos w miare bylo ok. Dzisiaj upewnilam sie ze nie jest dobrze. O dziwo zazwyczaj alergicy wlasnie dobrze toleruja maslo i smietane (z tego co kojarze).
Mimezja, ja ogolnie na codzien pije rano wode z octem jablkowym
Mam na myśli 1 kawałek pizzy 35cm. Po dwóch jestem pełna, że nie ruszę nic do końca dnia i mnie suszy ale oczywiście bym zjadła
Misiowa, a to inna sprawa ja mam domowa, blaszke chyba mam 30cm. no i staram sie nie zjadac wiecej niz 3 kawalki chociaz to ja jestem ta osoba do ktorej mowia "zjesz, dasz rade" jak zostaje ostatni kawalek pizzy
moj M. schudl 3.5 kg w tydzien,
tylko on cwiczy
tylko on cwiczy
- Escherichia
Wow, super wynik
Ja staję na wadze jutro Picie w tym tygodniu nie szło mi najlepiej, więc przynajmniej spadek nie będzie redukcją wody w organizmie
Ja staję na wadze jutro Picie w tym tygodniu nie szło mi najlepiej, więc przynajmniej spadek nie będzie redukcją wody w organizmie
z nas chyba schodzi to co nagromadzilismy przez swieta
bo M. je normalnie, tylko mniejsze pocje, wiecej warzyw i nie objadal sie slodyczami (ale tez nie zrezygnowal), whiskey tez wczoraj wypil.
bo M. je normalnie, tylko mniejsze pocje, wiecej warzyw i nie objadal sie slodyczami (ale tez nie zrezygnowal), whiskey tez wczoraj wypil.
Ja dziś zobaczyłam 70 na wadze Dokładnie 70,8. Rodzę na początku marca. Z Frankiem miałam 74 w dniu porodu. Chyba niestety idę na rekord.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Zimno, a ja muszę na trening..