Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Adu, śliczne ale krótkie jak na Ciebie 
Moje dzisiejsze
Moje dzisiejsze
Aneczka, ale zimowe 
No na mnie krótkie, ale znudziły mi się długie, prwnie gdzieś na dwa razy, potem znowu 

No na mnie krótkie, ale znudziły mi się długie, prwnie gdzieś na dwa razy, potem znowu 

Próbowałam wczoraj bazy z indigo, dziś już nie mam jednego paznokcia, a dwa zaczynają od dołu odchodzic...adu pisze: ↑11 sty 2021, 6:03Lisbeth, ja robię Ci 3-3.5 tygodnia. Jeśli ktoś robi dokładnie, to po takim czasie odrost jeszcze nie rzucą się w oczy, ale to zależy od stylistki.
Nutella a top to chyba różnie, indigo neonail są spoko. A proteinowa z neonaila to dla mnie tez zupełnie inna bajka niż ta z indigo.
Meg piękne!
Nutella, a od kosmetyczki Ci się trzymały?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Hmm byłam dawno, chyba jeszcze przed ciążą z K. Chyba się trzymały, ale nie pamiętam ile. Ślubne na pewno miałam z 4 tygodnie, bo uzupelnsilaam odrost.
Moze to kwestia lampy?
Nutella, lampa ma tez duze znaczenie, wiec moze hyc, ze ci sie n tlustosc plytki zmienila, moze byc, ze ta baza akurat tobie sluzyc nie bedzie, a moze tez byc kwestia lampy...
Ja sobie rok temu w swieta robilam w pl w lampie siostry, baza, lakiery, top te same, co robie w domu, a paznokcie mi w ogole nie trzymaly, zrobilam w domu na nowo i trzymaly sie jak skala, ze musialam po 3tyg sciagac, bo wracalam do pracy
Ja sobie rok temu w swieta robilam w pl w lampie siostry, baza, lakiery, top te same, co robie w domu, a paznokcie mi w ogole nie trzymaly, zrobilam w domu na nowo i trzymaly sie jak skala, ze musialam po 3tyg sciagac, bo wracalam do pracy
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Meg, piękne zestawienie kolorów.
Nutella, Farazi dzięki 

adu, urocze
Fajne! Ja chyba ostatni raz zrobię, bo potem do porodu zdejmę.
Dzis spokojny babyboomer.
Przynajmniej nie bede Cioteczek Kloteczek razic po oczach
Przynajmniej nie bede Cioteczek Kloteczek razic po oczach