Mi się nawet podobał. M. była załapany i twierdził, ze gniot
My oglądamy "Służby specjalne". Nie lubię Vegi, ale tu mi nawet pasuje poczucie humoru
Mi się nawet podobał. M. była załapany i twierdził, ze gniot
Mnie wciągnął i potem nawet obejrzałam Telefonistki
Właśnie Ci miałam napisać, że oglądałam ostatnio i absolutnie masz tego nie oglądać, bo Cię będzie boleć szczęka od zgrzytania zębami Przez większość czasu się zastanawiałam, czy scenariusza nie pisał ktoś w wieku nastoletnim, potem doszłam do wniosku, że to pewnie nastolatki są targetem (tylko wtedy chyba za dużo seksu ), ale mimo wszystko dobrze się przy tym serialu bawiłam
Widziałaś Euforię? Też mi się wydaje, że to serial pod nastolatków a wulgarny strasznie, więc nic mnie już nie zdziwi. Brigertonowie przy nim to pikuś.efryna pisze: ↑24 sty 2021, 20:20Właśnie Ci miałam napisać, że oglądałam ostatnio i absolutnie masz tego nie oglądać, bo Cię będzie boleć szczęka od zgrzytania zębami Przez większość czasu się zastanawiałam, czy scenariusza nie pisał ktoś w wieku nastoletnim, potem doszłam do wniosku, że to pewnie nastolatki są targetem (tylko wtedy chyba za dużo seksu ), ale mimo wszystko dobrze się przy tym serialu bawiłam
Też najbardziej nie lubię szukaniameg pisze:Ja też lubię jak jest kilka sezonów. Mnie męczy szukanie ciekawego serialu, więc jak już mi się jakiś spodoba, to nie chcę zbyt szybko go skończyć
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości