a wez nie strasz nawet. Wczoraj tylki kilka stron dalam rade przeczytać. Przeczytałam drugi rozdział i zastanawiam sie czy czytac dalej.
Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
- malwinka89
8/21
- Załączniki
-
- Screenshot_20210122-122313.png (992.44 KiB) Przejrzano 4019 razy
Możecie polecić coś w stylu Stulecia Winnych?
Saga rodzinno historyczna?
Saga rodzinno historyczna?
rzeczywiście, ciekawa, ale te opisy brrr. Skończyłam. P przeczytał fragment i stwierdził, że jestem nienormalna, ze cos takiego czytam.
10/2021
Mała, Małecki bardzo fajny, trochę stylem przypomina mi Chmielarza w serii z Mortką. Gdyby nie nadchodzący środowy Mróz brałabym się za drugą część
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
daga, o dobrze wiedzieć, bo mam dwie części na półce i jakoś się nie mogę zabrać
Ja męczę tę moją chińską sagę, jest bardzo ciekawa, ale idzie bardzo powoli i ciężko się ją czyta z doskoku
Ja męczę tę moją chińską sagę, jest bardzo ciekawa, ale idzie bardzo powoli i ciężko się ją czyta z doskoku
- mała_czarna
Super to się muszę zapisać na coś w bibliotece_daga_ pisze:Mała, Małecki bardzo fajny, trochę stylem przypomina mi Chmielarza w serii z Mortką. Gdyby nie nadchodzący środowy Mróz brałabym się za drugą część
- mała_czarna
W końcu dobrnelam do końca tych Złych dzieci.
Teraz
8/2021
Teraz
8/2021
tak, bardzo fajna. Ale mam jeszcze lepszą do polecenia tylko ja nigdy nie pamiętam tytułów więc muszę sobie przypomnieć jak będę w domu żeby wrzucić
jestem w trakcie, ogólnie spoko do poczytania, dość luźne opowieści podzielone na poszczególne osoby. Można zobaczyć rożne perspektywy.