Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Dzięki dziewczyny za dużo pomysłów, a zwłaszcza odradzenie tych odżywek, które się do niczego nie nadają ze swojej strony odradzam pomarańcza-marakuja (ale to nie ja wybierałam). To jeszcze dopytam (dziewczyny, które stosują/stosowały albo się znają) - zastępujecie tym po prostu jakaś przegryzkę, czy to jakiś zaawansowany system (np. więcej w dni treningowe itp.)?
KarLa, nigdy nie miałam usg tarczycy, ale hormony miałam zawsze w normie (przeciwciał też nigdy nie badałam). No ogólne problemy z tarczycą pewnie by pasowały do moich problemów z chudnięciem, ale w sumie jak hormony są w normie, to i tak się tego nie leczy, więc jakoś nie mam wybitnej motywacji do robienia badań.
KarLa, nigdy nie miałam usg tarczycy, ale hormony miałam zawsze w normie (przeciwciał też nigdy nie badałam). No ogólne problemy z tarczycą pewnie by pasowały do moich problemów z chudnięciem, ale w sumie jak hormony są w normie, to i tak się tego nie leczy, więc jakoś nie mam wybitnej motywacji do robienia badań.
Ja jak piłam to białko, najlepsze dla mnie waniliowe, to z dodawałam do mleka i jadłam z płatkami.
- Escherichia
Efryna, piję przed snem, kiedy na koniec dnia widzę na apce, że miałam mało białka w diecie.
Nie no, to przed snem bym się nie zmusiła chyba
Adu, ech, tylko ja nie cierpię mleka. W sumie to najbardziej mi się marzy coś bez smaku
Adu, ech, tylko ja nie cierpię mleka. W sumie to najbardziej mi się marzy coś bez smaku
Efryna, piję tylko w dni treningowe, czyli 3 razy w tygodniu. Jak ćwiczę wieczorem, to wypijam po wysiłku i wtedy na kolację wchodzą głównie warzywa. Jeśli przed południem, to po treningu wypijam shake lub zjadam batona proteinowego (teraz robię sama z masłem orzechowym, odżywką, orzechami itd).
Efryna, faktycznie Twoje problemy brzmia jakby cos tarcyca bylo. Ja mam hormony w normie, ale mam mala dawke lekow
Mojemu mężowi na siłowni robili odżywkę na mleku o smaku słony karmel. Smakowało mu
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Moje sukienki nie rozchodzą mi się już na biuście
Efryna to muszę zgłębić temat, bo ja byłam przekonana, ze to nie ma prawa działać
Że to tylko modny gadżet na siłkę
Że to tylko modny gadżet na siłkę
Wbijam bo już z 3 dni na diecie jestem więc jak zaczęłam to powinno pójść. muszę 15 kg zgubić na pierwszy etap . Potem się zobaczy, ale 15 obowiązek!
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Valentina, kciuki!
Otwierają baseny! Ja ciągle kiszę karnety, więc będę mogła je teraz wykorzystać, bo na kijki w dalszym ciągu nie chodzę (oblodzone chodniki). Basen spada mi jak z nieba, bo zaczełam w domu ćwiczyć z Moniką Kołakowską, ale to było jakieś nieporozumienie, zwłaszcza jeśli chodzi o moją koordynacje ruchową
W czwartek minął miesiąc. -5,7kg
Otwierają baseny! Ja ciągle kiszę karnety, więc będę mogła je teraz wykorzystać, bo na kijki w dalszym ciągu nie chodzę (oblodzone chodniki). Basen spada mi jak z nieba, bo zaczełam w domu ćwiczyć z Moniką Kołakowską, ale to było jakieś nieporozumienie, zwłaszcza jeśli chodzi o moją koordynacje ruchową
W czwartek minął miesiąc. -5,7kg
Bardzo elegancki wynik!!!
Escherichia gratulacje
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Escherichia, gratulcje!
Bakteria toż to praktycznie 6 kilo! wymiatasz!!