Poradnik prezentowy
- malwinka89
Re: Poradnik prezentowy
Dobra dla wszystkich już prezenty są, J dostanie perfum Lacoste, babcie kalendarze z Jul. Jul dostanie od nas barbie color reveal, sukienkę Elsy od mojej mamy, pościel od teściowej i dwie części bajki Frozen od teścia
U nas mąż dostanie filcowa torbe 6cio pack na przynoszenie sobie piwa z piewnicy i perfume
M od nas lalke reborn, plecak trunki i puzzle, od mojej cioci i kuzynki, wiem ze ma przyjsc kitchen helper (zamowily odrazu na nasz adres bo niewiadomo kiedy sie zobaczymy), a reszta pytala co dla M ale nikt nie mowil co wybral, wiec niespodzianka
M od nas lalke reborn, plecak trunki i puzzle, od mojej cioci i kuzynki, wiem ze ma przyjsc kitchen helper (zamowily odrazu na nasz adres bo niewiadomo kiedy sie zobaczymy), a reszta pytala co dla M ale nikt nie mowil co wybral, wiec niespodzianka
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Misiowa ja też obiecywalam sobie ze nigdy więcej. W sumie to chcialam kupić narzute do sypialni. Przelalam zasilenie z mybenefint i... Okzalo się że nie mogę zaplacić bo marzuta jest od sklepu wspolpracujacego z empikiem tak mnie poirytowali że znalazlam jeszcze kilk glupot do prezentow. Ogolnie to wszystkie wysylkowe tematy mialam ogarniete na poczatku grudnia. To poprostu anuluję i niech spadają. I tez kupowalam głównie przez allegro
Ja też nie miałam problemu dla męża. Dostał mate Pranamat. Trochę marudził, że drogi prezent (już ją testuje, bo myślałam, że może będzie trzeba zwrócić).
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Misiowa, przykro mi ale kompletnie się nie znam...
A ja z kolei potrzebuję porady odnośnie prezentu komunijnego dla dziewczynki. Jestem chrzestną. Jej rodzice twierdzą, że mała nie ma jakichś szczególnych zainteresowań. Ja z kolei mam z nią średni kontakt bo my mieszkamy w Berlinie a oni w Krakowie i na dodatek jej rodzice się rozwiedli ( to córka mojego kuzyna) a mała jej skrajnie nieśmiała więc nawet jak się widzimy to ciężko coś z niej wydusić
Czy może po prostu kasa...i tu odwieczne pytanie...ile? Tylko nie piszcie "tyle na ile Cię stać i Ci serce dyktuje
A ja z kolei potrzebuję porady odnośnie prezentu komunijnego dla dziewczynki. Jestem chrzestną. Jej rodzice twierdzą, że mała nie ma jakichś szczególnych zainteresowań. Ja z kolei mam z nią średni kontakt bo my mieszkamy w Berlinie a oni w Krakowie i na dodatek jej rodzice się rozwiedli ( to córka mojego kuzyna) a mała jej skrajnie nieśmiała więc nawet jak się widzimy to ciężko coś z niej wydusić
Czy może po prostu kasa...i tu odwieczne pytanie...ile? Tylko nie piszcie "tyle na ile Cię stać i Ci serce dyktuje
Misiowa może opaska miband? Albo słuchawki bezprzewodowe?
Candela, u nas na komunię przewaznie 1000 zł od chrzestnych. A jak nie rower, hulajnoga elektryczna teraz na topie, albo ta deska taka co jezdzi, Nintendo czy coś.. tak mi powiedziała chrześnica.
To średnio w granicach takich pieniędzy. Albo jakiś piękny wisiorek, może z kolczykami np. Albk voucher na jakiś wyjazd, kurs? Aparat? Zegarek? Sluchawki wypasne plus kasę?
Candela, u nas na komunię przewaznie 1000 zł od chrzestnych. A jak nie rower, hulajnoga elektryczna teraz na topie, albo ta deska taka co jezdzi, Nintendo czy coś.. tak mi powiedziała chrześnica.
To średnio w granicach takich pieniędzy. Albo jakiś piękny wisiorek, może z kolczykami np. Albk voucher na jakiś wyjazd, kurs? Aparat? Zegarek? Sluchawki wypasne plus kasę?
Adu, ona już ma smartwatcha a słuchawki dostała od nas 2 lata temu.
Chciałam jej kupić program do rysowania, bo dostała pod choinkę apple pencil ale okazało się, że sobie sama kupiła z kieszonkowych i mój plan poszedł się...
Serio mam jedną wielką dziurę...
Candela, rodzice nic Ci nie podsunęli?
Chciałam jej kupić program do rysowania, bo dostała pod choinkę apple pencil ale okazało się, że sobie sama kupiła z kieszonkowych i mój plan poszedł się...
Serio mam jedną wielką dziurę...
Candela, rodzice nic Ci nie podsunęli?
Misiowa poszłabym w jakiś voucher. To jest wiek kiedy cieszy możliwość samodzielnego decydowania
Candela, u nas jakoś tak krąży od długie czasu to 1000zl jako chrzestna i tak też dałam siostrze
Candela kupiłabym komplet ze złota na pamiątkę np kolczyki i wisiorek lub pierścionek i kolczyki.
Misiowa voucher/ karty podarunkowe to fajny prezent.
Misiowa voucher/ karty podarunkowe to fajny prezent.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
My w rodzinie mamy dogadane, że na komunię 500 zł.
Tak właśnie myślałam, że ok 1000. Miałam nadzieję, że nie "poszło do góry" bo już 1000zł uważam za przesadę jako prezent z okazji przyjęcia sakramentu dla 9 letniego dziecka.
Candela, mąż jest chrzestnym i z okazji komunii kupiliśmy rower na spółkę z matką chrzestną i od nas jeszcze złote kolczyki.
Dobra chyba mam już plan na prezent dla siostrzenicy
Dobra chyba mam już plan na prezent dla siostrzenicy