Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Nawet nie wiem co to za terapia
Gratuluję wyników. Ja po ciąży będę musiała zgubić pewnie koło 18-20 kg. Mam nadzieję, że chociaż połowa zejdzie sama.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Gratuluję wyników. Ja po ciąży będę musiała zgubić pewnie koło 18-20 kg. Mam nadzieję, że chociaż połowa zejdzie sama.
- Escherichia
To ja aż takim szaleńcem nie jestem, u mnie to był wynik tygodnia bez wc
Moje kumpele robiły ten zabieg i były zachwycone efektem. Mówiły ze w życiu sie tak lekko nie czuły
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
shattered, gratuluję nowej pracy! Powiesz coś więcej? No i spadku też gratuluję, ale przez zaciśnięte zęby
Dla mnie usuwanie złogów jelitowych, to poziom szurstwa jak wlewy z witaminy c, czy upuszczanie krwi, ale co kto lubi
Dla mnie usuwanie złogów jelitowych, to poziom szurstwa jak wlewy z witaminy c, czy upuszczanie krwi, ale co kto lubi
A to nie jest przypadkiem średnio zdrowe?
- Escherichia
- Escherichia
Bo ja wiem.. to taka głębsza lewatywa Chyba
Mnie akurat zabieg kusi, ale pewnie zdecyduję się na więcej wody i błonnika, bo wizja źle wykonanego zabiegu i nietrzymania stolca mnie przeraża
Zaciskaj, wtedy mniej się je a praca bez jakiejś wielkiej zmiany ale wyszłam z niezłego szamba (dalej w temacie) we względny spokój, działkę mam podobną a jednak coś nowego więc mózg też skorzysta.
to już zawsze czułabyś się lekko więc nie wiem czy możemy tutaj mówić o źle wykonanym zabieguEscherichia pisze: ↑09 lut 2021, 10:20bo wizja źle wykonanego zabiegu i nietrzymania stolca mnie przeraża
Escherichia, ja nie twierdzę, że to szkodzi, tylko, że przesłanki stojące za tym, że miałoby to jakikolwiek pozytywny efekt zdrowotny są cokolwiek wątpliwe. Ale jak już powiedziałam, to że ja bym sobie tego nie zrobiła wcale nie znaczy, że kogoś zniechęcam
shattered, zmiana środowiska bardzo często dużo daje:) to fajnie, że się udało. A szczękościsk by mi się przydał wybitnie, patrząc na to jak i co jem i piję ostatnio
shattered, zmiana środowiska bardzo często dużo daje:) to fajnie, że się udało. A szczękościsk by mi się przydał wybitnie, patrząc na to jak i co jem i piję ostatnio
- Escherichia
Dzień w biegu i na liczniku mam 260kcal Już kupiłam sobie czekoladę
Gratuluję spadków.
U mnie 2 tygodnie nerwówki w pracy, a teraz jeszcze choroba i 2,5kg na minusie
Płukania jelita bym się bała. Ja to od razu nam wizję, że coś tam pęknie, czy coś pójdzie nie tak. A patrząc na to, że ja rano potrafię się 3 razy wypróżnić (przed i po śniadaniu i po kawie) to ja serio szczupła powinnam być, a nie...
U mnie 2 tygodnie nerwówki w pracy, a teraz jeszcze choroba i 2,5kg na minusie
Płukania jelita bym się bała. Ja to od razu nam wizję, że coś tam pęknie, czy coś pójdzie nie tak. A patrząc na to, że ja rano potrafię się 3 razy wypróżnić (przed i po śniadaniu i po kawie) to ja serio szczupła powinnam być, a nie...
dla mnie najlepszy środek na wypróżnienie to kawa+fajka, ale niestety to już nie te czasy kiedy można było go stosować
to tak nie dziala XD musisz jesc weglowodany zlozone, nie proste. Cukier to wegle proste. Warzywa, chleb np zytni na zakwasie, kasze itp to wegle zlozone. To weglowodany i to weglowodany, tylko jednych jesc nie powinnas(nie jako podstawa diety), a na drugich budowac diete.
Na początku to myślałam, że tyle spaliłaś treningiem. Chcesz w główkę?Escherichia pisze: ↑10 lut 2021, 15:56Dzień w biegu i na liczniku mam 260kcal Już kupiłam sobie czekoladę
Jak tam pączusie?