Też o nim pomyślałam. Chyba starzec się na niego tez mówi?
Miałam w ubiegłym roku i w tym tez zamierzam kupić. Póki co kupiłam wrzosy ale wszystkie zostały w domu, bo uwiebiam je jako dekoracja jesienna
Też o nim pomyślałam. Chyba starzec się na niego tez mówi?
Moim zdaniem podstawa to dobry projekt, obliczenie odległości np. Między huśtawkami, dobranie wysokości podestu do długości zjeżdżalni, żeby nie było ani zbyt stromo ankli zbyt płasko.
brama za ciężka, żeby sami odsunęli i wyszli, a w "furtce" zainstalowaliśmy wkładkę na zwykły klucz- można otwierać domofonem, ale oprócz tego mogę sobie podejść z kluczem i zamknąć, żeby mi nie wyszli. Latem często z tego korzystam, bo kiedy sami bawią się na zewnątrz, wystarczy, że otworzę okno i wychodzę tylko wtedy, kiedy słyszę, że "coś się dzieje", nie muszę się martwić, że mi cichaczem wyszli na ulicę.nuuutella pisze: ↑27 lut 2021, 22:07Nie wiem w jakim wątku o to spytać.
Jak macie zabezpieczone wejście na posesję? Nie potrzebuje zabezpieczenia przed obcymi, ale nie podoba mi się że moje dzieci mogą swobodnie otwierać bramke i wychdozic na ulicę.
Domofon? Jak się wtedy otwiera drzwi od środka? Macie jakieś inne sprawdzone pomysły?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości