nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
lexie, tak poza tablicą to przepiękna kuchnia
szladus, nie kurzy Wam się z tej tablicy?
szladus, nie kurzy Wam się z tej tablicy?
- sysolina91
lexie ja bym dała całą ściankę a tak po za tym bardzo ładna kuchnia meble podobne do naszych ;P też mamy miałe z taki blatem ;P
lexie, super ta kuchnia. Kiedy się przeprowadzacie? Chociaż czytałam gdzieś, że z rodzicami się uspokoiło, więc pewnie już tak nie wyczekujesz
Pomalujemy magnetyczną w takim kolorze jak są ściany. I będą tam tylko magnesy, nie będę pisać. Kuchnie pokażę w całej okazałości jak już wreszcie się przeprowadzimy urządzimy, ale dziękuję za pochwały.
Mia89, u nas wciąż coś... najpierw okazało się, że mamy podłączoną do spłuczki ciepłą wodę deweloper skuwał płytki i zmieniał wodę, potem kładli płytki... teraz przyszła nasza kanapa i uszkodzona... 3 tyg. czekania na nową. sypialnię też dopiero co wybraliśmy i zamówiliśmy, więc nie mamy na czym spać ale na szczęście z moimi rodzicami na ten moment ok
Mia89, u nas wciąż coś... najpierw okazało się, że mamy podłączoną do spłuczki ciepłą wodę deweloper skuwał płytki i zmieniał wodę, potem kładli płytki... teraz przyszła nasza kanapa i uszkodzona... 3 tyg. czekania na nową. sypialnię też dopiero co wybraliśmy i zamówiliśmy, więc nie mamy na czym spać ale na szczęście z moimi rodzicami na ten moment ok
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
mistrzlexie pisze: okazało się, że mamy podłączoną do spłuczki ciepłą wodę deweloper skuwał płytki i zmieniał wodę, potem kładli płytki...
Dobrze, że to odkryliście (swoją drogą jak? Po liczniku?)
Mamy ogrzewanie gazowe i po spłukaniu włączał się piec
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie, dom czy mieszkanie?
Dziewczyny, czym to dopucować? Myślałam, ze będzie łatwe w pielęgnacji i że płyn do szyb da radę, a tu klapa...
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
sa produkty specjalne do takiej plyty. tylko nie uzywaj czasem cifu. poszukaj czegos do vitroceramiki
Lexie, moje plytki mój kolor płyty najlepiej się myje płynem do szyb albo do kuchni na tłuste rzeczy, wycięta ręcznikiem papierowym
Myślałam o takich płytkach