Co dziś przygotowujecie na obiad?
Re: Co dziś przygotowujecie na obiad?
Rosół i gołąbki.
Misiowa, kurczak kaarage
- Załączniki
-
- Screenshot_20210307_154054_com.android.gallery3d.jpg (706.31 KiB) Przejrzano 3889 razy
Dzisiaj my mamy sushi wyżerę
Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
Nie patrze nie patrze nie patrze. Nie widziałam.
Efryna, co to za knajpa?
Ostatnio zamówiłam w takiej z dobrymi opiniami, zestaw wyglądał apetycznie ale wszystkie rolki smakowały tak samo. Pierwszy raz jedliśmy, żeby nie wyrzucić.
Ostatnio zamówiłam w takiej z dobrymi opiniami, zestaw wyglądał apetycznie ale wszystkie rolki smakowały tak samo. Pierwszy raz jedliśmy, żeby nie wyrzucić.
boczniaki w panierce, kuskus pelnoziarnisty i brokuly
- Escherichia
KarLa, mniam!!!
Efryna, dużo tego!
Efryna, dużo tego!
farazi, a taką nową knajpę niedaley nas otworzyli, jeszcze się nie zdążyli zepsuć i mają dość rozsądne ceny, chociaż ryż mógłby być lepiej doprawiony. Jak chcesz to Ci podam namiar na pw, chociaż wątpię, żeby dowozili na drugi koniec miasta;)
Ale wiem o czym mówisz, odkąd nam zamknęli tę co Ci kiedyś polecałam, to też trafiliśmy na bardzo słabe sushi, totalnie niewarte grzechu!
Escherichia, ja może jestem na diecie, ale moja rodzina już nie ale spoko, 1/3 została na kolację/jutro
Ale wiem o czym mówisz, odkąd nam zamknęli tę co Ci kiedyś polecałam, to też trafiliśmy na bardzo słabe sushi, totalnie niewarte grzechu!
Escherichia, ja może jestem na diecie, ale moja rodzina już nie ale spoko, 1/3 została na kolację/jutro
Eschericha, tak je dzisiaj doprawiłam że smakowały cudownie
To w sumie kolacja, ale myślę ze pasuje jako inspiracja na obiad.
Kurczak szarpany w domowej bulce, z serem cheddar, mixem sałat i ogórkami kanapkowymi, plus frytki, niedomowe tym razem
Kurczak szarpany w domowej bulce, z serem cheddar, mixem sałat i ogórkami kanapkowymi, plus frytki, niedomowe tym razem
- Załączniki
-
- Screenshot_20210313_233941_com.android.gallery3d.jpg (821.98 KiB) Przejrzano 3547 razy
Rosół
Ziemniaki, pieczone udka, buraczki
Ziemniaki, pieczone udka, buraczki
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Ulubiony obiad niego dziecka, czyli nuggetsy w płatkach kukurydzianych, marchewka z jabłkiem i ziemniaczki
- Escherichia
Ziemniaki, duszony filet z miruny, surowkq
Dzisiaj
- Załączniki
-
- Screenshot_20210314_152340_com.android.gallery3d.jpg (702.25 KiB) Przejrzano 3519 razy