Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
True! Ale naiwnie licze, ze tym razem będzie inaczej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- mała_czarna
Tego Ci życzęNecia pisze:True! Ale naiwnie licze, ze tym razem będzie inaczej
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
U mnie po pierwszej ciąży zeszło super, 9 miesięcy po porodzie ważyłam tyle ile przed,a po drugiej już nie jest tak łatwo
No ja jem normalnie. Tzn nie odmawiam sobie słodkiego. Ale często wieczorami jeśliśmy jakieś chipsy, a teraz unikam.
Necia, teraz nie będziesz miała czego gubić
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Necia, teraz nie będziesz miała czego gubić
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Meg niby tak, ale miałam co niego już wcześniej do zgubienia
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, zwłaszcza, że Ty nic nie przytylaś w ciąży! Zobaczysz, urodzisz i będziesz się mieścić w rozmiar mniej niż przed ciążą!
Escherichia, spektakularna różnica, brawo i jeszcze raz podziwiam za samozaparcie
Escherichia, spektakularna różnica, brawo i jeszcze raz podziwiam za samozaparcie
Efryna, oby! Tylko obawiam sie, ze mi bebech zostanie, ale tym razem nie zamierzam tego zaniedbać i pójdę do fizjo, bo ja myśle ze mam jednak trochę rozstep
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia,, ja ostatnia moja najlepsza figure mialam... 2msc po porodzie... ja w sumie zaraz po porodzie wazylam 4kg mniej niz przed ciaza, a 2msc po porodzie wazylam 6kg mniej niz przed ciaza...
Necia, potwierdzam! Na mnie spodnie sprzed ciazy z M wisialy po porodzie jak qory ziemniakow, dobrze, ze mialam jakies na "jak schudne" bo ja mialam po porodzie w dzien wypisu 8kg mniej niz na poczatku ciazy z M...
Pozniniej juz powoli, ale nadal w dol lecialo... az dostalam 3 @ po porodzie (a pierwsza dostalam po 2 miesiacach) i wtedy znow hormony sie posypaly i waga w gore poszla....
Teraz tez juz moje spodnie ciazowe wisza mi w tylku jak to maz stwierdzil ale zapewne po porodzie jak zaczne miesiaczkowac to nadrobie
Pozniniej juz powoli, ale nadal w dol lecialo... az dostalam 3 @ po porodzie (a pierwsza dostalam po 2 miesiacach) i wtedy znow hormony sie posypaly i waga w gore poszla....
Teraz tez juz moje spodnie ciazowe wisza mi w tylku jak to maz stwierdzil ale zapewne po porodzie jak zaczne miesiaczkowac to nadrobie
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- Escherichia
Pykła mi dyszka!