Sukienki
- Escherichia
Re: Sukienki
Laski, nie chodzę na obcasach... Jakie buty do tej sukienki? No i czy brać?
Bakteria, trampki balerinki. Albo mokasyny. Wiadomo ze będziesz miała cięższa sylwetkę wtedy niż na obcasach, ale sukienka ładna. ;p
Escherichia, piękna.
Ja noszę płaskie baleriny, itp. Nie noszę butów na obcasie poza jakimiś imprezami.
Ja noszę płaskie baleriny, itp. Nie noszę butów na obcasie poza jakimiś imprezami.
- Escherichia
Dzięki Z tą sukienką powyżej chyba się jeszcze wstrzymam. Bardziej pasuje mi na wczesną jesień niż wiosnę
Na Reserved spoko peomka, więc zamówiłam sukienki
Na Reserved spoko peomka, więc zamówiłam sukienki
Ale Ty masz talie dziewczyno! Wydaje mi się, że jest za mała, bo biust spłaszcza.
- Escherichia
Tylko czemu znowu czarne, jak do Twojej buzi aż się prosi o kolor.
Ale masz zajebistą talię! Ej, teraz to już będę Cię serio męczyć o odpowiednie fasony, po 2 ciążach i taka figura, to trzeba podkreślać!!!
asieka, super wyglądasz w dopasowanych!!! Tylko ta kiecka faktycznie jest za ciasna w biuście, ale kierunek jak najbardziej prawidłowy
- Escherichia
Niby tak, ale jak się dziewczyna czuje dobrze w ciemnych/stonowanych/jednolitych kolorach, to uważam, że nie musi się zmuszać do koloru, bo pasuje Ja dobrze wyglądam w czerwonym, a mam tylko jedną sukienkę w tym kolorze. I nic innego, żadnych dodatków, kolczyków, torebek, chust, czapek, gumek do włosów... Jakby kolor nie istniał
Według mnie krój to połowa (jak nie więcej) sukcesu sukienki
Nie no, racja, z kolorem rozumiem, bo sama uwielbiam wszystko co granatowe i czarne, ot tak, po prostu.
Ja też się zachwycam talia. No i ja bym jesczze tu wciągnęła jakieś majty elastyczne, żeby wygładzić linie majtek i bioder. A poza tym super
Asieka, zgadzam się- talia super a rozmiar faktycznie za mały. Dobrze Ci w takim fasonie!
Ja kupiłam długą letnią sukienkę ale nie wiem czy zostawię. Może pstryknę zdjęcie, jak będę miała chwilę, to pomożecie.