Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Daft, super! Gratulacje! ... I zazdro
Dzięki! Dziwne uczucie... miłe acz dziwne
Myśle nad kupieniem rolek. Mała masz smartwatcha?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- mała_czarna
Nie mamdaffodil pisze:
Daff, super
Leniwa buła zrobiła 10 km na rowerze. Wiem, że dla zwykłych śmiertelników to żaden wyczyn, ale było fajnie.
Moi rodzice jeżdżą więc mam towarzystwo. Mam nadzieję, że zapał się utrzyma.
Leniwa buła zrobiła 10 km na rowerze. Wiem, że dla zwykłych śmiertelników to żaden wyczyn, ale było fajnie.
Moi rodzice jeżdżą więc mam towarzystwo. Mam nadzieję, że zapał się utrzyma.
Daff ekstra
U mnie cieżko z liczeniem kalorii ale zmniejszyłam porcje i nie podjadam. Jem zdecydowanie mniej i tylko wodaaaa, pokrzywa i zielona herbata.
U mnie cieżko z liczeniem kalorii ale zmniejszyłam porcje i nie podjadam. Jem zdecydowanie mniej i tylko wodaaaa, pokrzywa i zielona herbata.
Asieka a to dobre, jeżeli miałaś spadki cukru? Konsultowałaś z kimś te ograniczrnia?
Sofii, 10km to taki fajny dystans, żeby się nie zniechęcić. Ja dzisiaj zrobiłam marne 6, ale było już trochę zimno. Uznaję, że to nieźle na początek.
Dzięki
Mała, dzięki za odpowiedz. Na początku walki napaliłam się właśnie, ze kupie sobie rolki na wiosnę, żeby treningi zamienić na aktywny czas z dziećmi, ale jak tak teraz myśle to Hania się jeszcze nie nadaje, bo na hulajnodze jeździ wolno, a biegówki się uczy z samą Zosia już by się fajnie śmigało, no ale młodszej nie zostawię.
Także pomyślałam, ze może w ramach urozmaicenia zamienię od czasu do czasu bieganie na rolki, ale tak dumam jakie bym osiągała tetno, bo jak z 90-100 to słabizna. Myślałam ze może sprawdzałas.
Jak ktoś jest tik-tokowy to fajnie o diecie i odchudzaniu gada szmexy
Mała, dzięki za odpowiedz. Na początku walki napaliłam się właśnie, ze kupie sobie rolki na wiosnę, żeby treningi zamienić na aktywny czas z dziećmi, ale jak tak teraz myśle to Hania się jeszcze nie nadaje, bo na hulajnodze jeździ wolno, a biegówki się uczy z samą Zosia już by się fajnie śmigało, no ale młodszej nie zostawię.
Także pomyślałam, ze może w ramach urozmaicenia zamienię od czasu do czasu bieganie na rolki, ale tak dumam jakie bym osiągała tetno, bo jak z 90-100 to słabizna. Myślałam ze może sprawdzałas.
Jak ktoś jest tik-tokowy to fajnie o diecie i odchudzaniu gada szmexy
- mała_czarna
Daff ja i tak obstawiam że nie osiągam jakiegoś oszałamiającego tętna przy takiej kondycji jak mam
Szczerze nawet nie pomyslałam o tym.
A da się tak na skróty powiedzmy mając ugotowane ziemniaki i mięso uduszone zważyć je i dodać.... No właśnie ile ?
Jakoś przed gotowaniem nie umiem tego ogarnąć. Dziś np 100 gram frytek i 100 gram udźca z indyka gotowe, ważone przy nakładaniu na talerz. Ile trzeba do tego dodać żeby to było adekwatne.
Asieka, szukałaś na liście? Wystarczy wpisać i masz nawet gotową gramaturę. Pamiętaj o dodaniu tłuszczu na listę jeśli smażysz.
Ale to jest podane przed obróbka czy po?
Bo na z tego wpisałam ale zważone jako gotowe.
Bo na z tego wpisałam ale zważone jako gotowe.
- Załączniki
-
- BE8B2640-2473-4207-BCEF-508FF4CA0023.jpeg (241.46 KiB) Przejrzano 3714 razy
Asieka, to mięso jest smażone czy gotowane? Frytki smażone czy z piekarnika?
To są wartości przed obróbką.