Pewnie dlatego że o płocie pisałam posta tydzień wcześniej
nasz balkon i ogród
Re: nasz balkon i ogród
Aneczka piękne drzewo!
Nasza magnolia jeszcze nie zakwitła, tulipany też nie...
Nasza magnolia jeszcze nie zakwitła, tulipany też nie...
U nas coraz bardziej kolorowo Wybaczcie, ale będę spamować moimi kwiatkami, dopóki kwitną
Miska, pięknie masz
Miska
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ślicznie Miska. Nie widziałam wczesniej jasnych szafirków co roku wykopujesz cebulki tulipanów i przesuszasz?
Miśka pięknie kwitną
Nie obcinasz jescze lawendy i hortensji (zgaduję, że to ten krzak przy tarasie?)?
Nie obcinasz jescze lawendy i hortensji (zgaduję, że to ten krzak przy tarasie?)?
Mimezja, w tamtym roku część wyjęłam, tylko nie dałam rady ich zasadzić jesienią W tym roku nie planuję wyjmować, bo to masa zamieszania, ale na pewno będę dosadzała nowe wokół tarasów. Tam mamy bardzo mokro i nawet te cebule, które były wyjęte zrobiły się miękkie i nadawały się tylko do wyrzucenia.
W tym roku część tulipanów nie wyrosła, ale widzę dużo pojedynczych liści, czyli teraz rosną w cebule, a zakwitną za rok.
Nuuutela, są przycięte. Lawendy mogłyby być chyba ścięte niżej, ale nie wiem czy się ich w ogóle nie pozbędę, bo coś słabo rosną.
W tym roku część tulipanów nie wyrosła, ale widzę dużo pojedynczych liści, czyli teraz rosną w cebule, a zakwitną za rok.
Nuuutela, są przycięte. Lawendy mogłyby być chyba ścięte niżej, ale nie wiem czy się ich w ogóle nie pozbędę, bo coś słabo rosną.
.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2021, 18:20 przez Mimezja, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2021, 18:23 przez Mimezja, łącznie zmieniany 1 raz.