Sukienki
Re: Sukienki
Obiecuje, że ostatni raz ja
- Załączniki
-
- 07717C03-EE26-439C-AC46-511D31ED8D72.jpeg (1.44 MiB) Przejrzano 3321 razy
-
- ADB73714-7FE0-437A-AED5-6199C56C4788.jpeg (1.72 MiB) Przejrzano 3321 razy
Nie podobają mi się bufki, ale ja po prostu tego nie lubie, ale sama sukienka na Tobie sztos!
- mała_czarna
Podpisuję sięadu pisze:Nie podobają mi się bufki, ale ja po prostu tego nie lubie, ale sama sukienka na Tobie sztos!
Asieka fajnie patrzeć na to jaka zmiana zaszła w tym co teraz pokazujesz w stosunku do tamtych kiecek wrzucanych kiedyś
Ja nie lubię bufek, ale oprócz tego, to rewelacja
mała_czarna pisze: ↑06 maja 2021, 15:22Podpisuję sięadu pisze:Nie podobają mi się bufki, ale ja po prostu tego nie lubie, ale sama sukienka na Tobie sztos!
Asieka fajnie patrzeć na to jaka zmiana zaszła w tym co teraz pokazujesz w stosunku do tamtych kiecek wrzucanych kiedyś
Szara też fajna
Asieka, ja tez nie lubie bufek, ale poza nimi to super sukienka i swietnie na Tobie lezy
masz świetna figurę!
tak sobie myślę, że ja to chyba mało sobie ciuchów kupuje jak porównam na przykład z Tobą
tak sobie myślę, że ja to chyba mało sobie ciuchów kupuje jak porównam na przykład z Tobą
Moim zdaniem super wyglądasz, bardzo Ci pasuje krój!
Jakbym jeszcze miała coś zasugerować to pasowalaby ci dłuższa grzywka na bok
Jakbym jeszcze miała coś zasugerować to pasowalaby ci dłuższa grzywka na bok
Asieka, też nie lubię bufek, ale Tobie wybitnie dobrze w tym kroju i tych bufach super!
Dziękuje za miłe słowa
Nutella na bok grzywka odpada. Mam duże zakola. Z grzywka na bok lub jej brakiem jestem łysa
Adu w końcu jakiś kolor
Suerte wydaje ci się, ja bardzo dużo rzeczy odsyłam.
Nutella na bok grzywka odpada. Mam duże zakola. Z grzywka na bok lub jej brakiem jestem łysa
Adu w końcu jakiś kolor
Suerte wydaje ci się, ja bardzo dużo rzeczy odsyłam.
asieka, ślicznie Ci!
- Escherichia
asieka, fajna!
Ja wylicytowałam takie, zobaczymy, czy coś zostawię
Ja wylicytowałam takie, zobaczymy, czy coś zostawię
asieka świetnie wyglądasz i wrzucaj zdjęcia koniecznie, tak jak napisała mała fajnie się patrzy na Twoją przemianę
Bakteria ja nie wiem jak Ty licytujesz te rzeczy, mi brak cierpliwości i to co wybiorę podbijają do jakiś cen z kosmosu
Bakteria ja nie wiem jak Ty licytujesz te rzeczy, mi brak cierpliwości i to co wybiorę podbijają do jakiś cen z kosmosu