Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
0,5 kg jeszcze zostało z soboty
Escherichia ten pasek jest fajny
Muszę ogarnąć boczki
Escherichia ten pasek jest fajny
Muszę ogarnąć boczki
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Cieszę się, że Ci spasował
lisbeth87 pięknie Ci spadły centymetry! naprawdę
Lisbeth, wow! Wygladasz ekstra!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Pięknie!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Lisbeth, ale z Ciebie laska! Świetna zmiana
- mała_czarna
Lisbeth wow, piękna zmiana
Taka grubsza laska
Dzięki dziewczyny
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Lisbeth, gratuluję efektów.
Ja mam doła. Udało mi się zrealizować plan minimum (widzę 6 z przodu), ale od dłuższego czasu nie potrafię zejść niżej i to jest tak demotywujące, że tracę zapał i coraz częściej zjadam jakieś bomby kaloryczne. A wiem, do czego to może prowadzić.
Mój bilans 6 miesięcy to -6,5kg i -5cm w biodrach. Chwałę się, bo za chwilę tendencja może się odwrócić.
Ja mam doła. Udało mi się zrealizować plan minimum (widzę 6 z przodu), ale od dłuższego czasu nie potrafię zejść niżej i to jest tak demotywujące, że tracę zapał i coraz częściej zjadam jakieś bomby kaloryczne. A wiem, do czego to może prowadzić.
Mój bilans 6 miesięcy to -6,5kg i -5cm w biodrach. Chwałę się, bo za chwilę tendencja może się odwrócić.
Farazi gratulacje!
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Cześć!
Ale się uśmiałam Was czytając
Lisbeth, nie widziałam zdjęcia „przed”, ale teraz jest naprawdę spoko! Gratulacje!
Efryna jak pudełka?
Bakteria, widziałam, ze jechalas po leginsy z Decathlonu. Ja ostatnio odkryłam jedne i tak się nimi jaram ze kupiłam już druga pare w innym kolorze. Nawet moja matka powiedziała, ze mam zgrabny tyłek i poprosiła o dwie pary dla siebie totalny sztos
U mnie dobrze waga 78,5 czyli dalej lekko w dol wyglądam bardzo dobrze nie perfekcyjnie, ale dobrze. Fałdka na brzuchu jest, ale schowa się pod majtkami w sobotę byliśmy na weselu i trochę sobie pojadlam, ale potem od razu udało się wrocic na właściwe tory. Teraz się waze w sobotę przed kolejnym weselem i okresem 🥲
Ale się uśmiałam Was czytając
Lisbeth, nie widziałam zdjęcia „przed”, ale teraz jest naprawdę spoko! Gratulacje!
Efryna jak pudełka?
Bakteria, widziałam, ze jechalas po leginsy z Decathlonu. Ja ostatnio odkryłam jedne i tak się nimi jaram ze kupiłam już druga pare w innym kolorze. Nawet moja matka powiedziała, ze mam zgrabny tyłek i poprosiła o dwie pary dla siebie totalny sztos
U mnie dobrze waga 78,5 czyli dalej lekko w dol wyglądam bardzo dobrze nie perfekcyjnie, ale dobrze. Fałdka na brzuchu jest, ale schowa się pod majtkami w sobotę byliśmy na weselu i trochę sobie pojadlam, ale potem od razu udało się wrocic na właściwe tory. Teraz się waze w sobotę przed kolejnym weselem i okresem 🥲