Sukienki
Re: Sukienki
KarLa, jak dla mnie obie super, ale ta różowa trochę bardziej 
KarLa, super wyglądasz, obie bierz 

Sowaa, dzięki, mogę wrzucić zdjęcie w stroju, jednego przez przypadek nie wykasowałam
wtedy już nikt nic nie napisze 

Farazi, dzięki, właśnie w tej różowej lepiej się czuje, już na urodzinach teściowej miałam ja ubrana
Efryna, dzięki, właśnie nie mogłam się zdecydować która więc wzięłam obie
Farazi, dzięki, właśnie w tej różowej lepiej się czuje, już na urodzinach teściowej miałam ja ubrana

Efryna, dzięki, właśnie nie mogłam się zdecydować która więc wzięłam obie

Wiem że to nie ten temat, no ale tu było wspomniane więc wrzucam to co się kryje pod sukienka 
(śmiech przez łzy)
Twarz wycielam bo w M. czapce krzywo założonej nie nadawała się do upublicznienia.
Może jak wrzucę zdjecir to poczuje motywację.
Tu jestem w miarę opalona więc nie ma 100% tragedii. Zdjęcia z Ie w stroju wykasowałam, tam byłam blada i gruba
Twarz wycielam bo w M. czapce krzywo założonej nie nadawała się do upublicznienia.
Może jak wrzucę zdjecir to poczuje motywację.
Tu jestem w miarę opalona więc nie ma 100% tragedii. Zdjęcia z Ie w stroju wykasowałam, tam byłam blada i gruba
- Załączniki
-
- IMG_20210707_000719.jpg (1.88 MiB) Przejrzano 3919 razy

Ogólnie jet to zdjęcie nie pozowane, bo szlam po telefon a M. Mi zrobił zdjęcie, więc bez pozowania, cała ja.
Gacie mam trochę za małe ale w kartonach nie moglam znaleźć tych dobrych

Gacie mam trochę za małe ale w kartonach nie moglam znaleźć tych dobrych

- Escherichia
KarLa, dobrze jest!
Wyglądasz lepiej niż 3/4 plażujących nad Bałtykiem 

Escherichia, jakoś tego nie czuje, ale dzieki. Ten brzuch tylko na zdjęciu wygląda w miarę, bo to była wczesna godzina. Popoludniu jest 2 razy większy

Karla, mój brzuch wygląda dokładnie tak samo, jak Twój, więc rozumiem a ja jeszcze jestem blada. Ale też mam w nosie i zakładam bikini 
Misiowa, tak jak pisałam, to poranny brzuch
później jest gorzej. No i cellulit jeszcze
no ale w ciuchach na plaży nie będę siedzieć

To chyba każdy tak ma. Tzn każdy normalny, a nie Lewandowskiej czy Chody heheMisiowa pisze:Karla, o tak, mój brzuch też jest większy wieczorem.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Meg, pewnie każdy, ale u mnie robi się z dużego na mega duży, wieczorem mogę robić za ciezarna

Ja jak pilnuję diety low IG, to nie mam takiego problemu z wziętym brzuchem wieczorem, ale totalnie znam problem, czasem nawet musiałam zmieniać spodnie, bo mnie cisnęły, gdzie rano potrafią być wręcz luźne.
KarLa, rozumiem zupełnie kompleksy i kwestię dobrego czucia się ze sobą, ale jeśli Ci komplement poprawi humor, to ja uważam, że wyglądasz bardzo spoko, mi dużo brakuje do podobnej sylwetki
KarLa, rozumiem zupełnie kompleksy i kwestię dobrego czucia się ze sobą, ale jeśli Ci komplement poprawi humor, to ja uważam, że wyglądasz bardzo spoko, mi dużo brakuje do podobnej sylwetki

Efryna, u mnie to też kwestia endometriozy
i pewnie tarczycy. Jak się wpisze brzuch endometrioza w google i brzuch tarczycowy to to co się pokaże to idealnie pokazuje jak zdarza mi się wyglądać.
Dziękuję za komplement, będąc na dnie miło usłyszeć komplement że nie jest jeszcze tak tragicznie

Dziękuję za komplement, będąc na dnie miło usłyszeć komplement że nie jest jeszcze tak tragicznie

Karla wg mnie wyglądasz super! I jaka opalenizna! Ja mam gorszy brzuch i do tego blady
i z rozstępami po pierwszej ciąży
a i z bliznowcem po wyrostku. Dlatego tez nie nosze bikini, nigdy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.