Escherichia pisze: ↑28 lip 2021, 14:44Przeglądam Internety.. patrzę.. moja sukienka z C&A w Monnari za 299zł![]()
Ahh te metki..
![]()
Sukienki
Re: Sukienki
- Escherichia
Ja też ją mierzyłam. Wianek we włosy, koszyk z kwiatami i śmiało mogłam robić za panią wiosnę 

My mieliśmy wesele w czwartek i absolutnie nic nie mogłam znaleźć w sklepach. Pożyczyłam sukienkę od siostry, kupiłam tylko buty (z którymi miałam nie mniejszy problem, niż z sukienką
).
To, co zobaczyłam na weselu, w temacie kreacji całkowicie pogwałcilo moje poczucie estetyki. Takich przebierańców dawno nie widziałam.

To, co zobaczyłam na weselu, w temacie kreacji całkowicie pogwałcilo moje poczucie estetyki. Takich przebierańców dawno nie widziałam.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2021, 17:40 przez Miśka, łącznie zmieniany 1 raz.

- Escherichia
Tzn?
Ja weselu nie byłam 8 lat
Nawet nie wiem co się nosi 
Z jednej strony ciągnie mnie boho, z drugiej coś bardziej eleganckiego..
Fajna sukienka
Długa mnie mega kusi
Z jednej strony ciągnie mnie boho, z drugiej coś bardziej eleganckiego..
Fajna sukienka

Mi się ta w kwiatki podoba bardzo, sama za nią patrzyłam na chrzciny póki co zamowilam ta i zobaczymy jutro 

Co myślicie o tej na chrzciny?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Escherichia, generalnie - co by Ci nie przyszło do głowy, żeby na siebie założyć, to na pewno znalazłabyś kogoś ubranego podobnie. Pomijam dziewczyny, którym (plażowe) sukienki ledwo przykrywały pośladki (dosłownie!), byla dziewczyna w koszulce na ramiączkach i spodniach tego typu https://e-venezia.pl/unisono/uploads/pr ... n_ch-1.jpg
Była kobieta w staniku z długimi rękawami (tak!) i falbaniastej spódnicy mini. Była jedna gwiazda 50+ (z dobrymi 20 kilogramami nadwagi) w majtkach, pomarańczowym staniku i tiulowo-koronkowej "sukience", która wyglądała jak skrzyżowanie szlafroka z narzutką plażową). Była też sukienka, którą mój mąż nazwał "rolety dzień-noc"). Nie mogę nie wspomnieć o cekinowej kreacji pani cyrkowej, która wyglądała jak asystentka magika. O 21, jako buty zamienne, królowały oczywiście białe trampki.
Facetów w garniturach można było policzyć na palcach rąk (z czego tylko część miała krawaty). Wymiętolone koszule na krótki rękaw, chinosy, mokasyny, adidasy to był standard.
Dodam jeszcze tylko, że wesele było w "pałacu" - kryształowe żyrandole, złote dekoracje i te klimaty, także miejsce też powinno wymuszać jakąś, chociaż minimalną, elegancję.
Była kobieta w staniku z długimi rękawami (tak!) i falbaniastej spódnicy mini. Była jedna gwiazda 50+ (z dobrymi 20 kilogramami nadwagi) w majtkach, pomarańczowym staniku i tiulowo-koronkowej "sukience", która wyglądała jak skrzyżowanie szlafroka z narzutką plażową). Była też sukienka, którą mój mąż nazwał "rolety dzień-noc"). Nie mogę nie wspomnieć o cekinowej kreacji pani cyrkowej, która wyglądała jak asystentka magika. O 21, jako buty zamienne, królowały oczywiście białe trampki.
Facetów w garniturach można było policzyć na palcach rąk (z czego tylko część miała krawaty). Wymiętolone koszule na krótki rękaw, chinosy, mokasyny, adidasy to był standard.
Dodam jeszcze tylko, że wesele było w "pałacu" - kryształowe żyrandole, złote dekoracje i te klimaty, także miejsce też powinno wymuszać jakąś, chociaż minimalną, elegancję.

Miska, padłam z tego przekroju mody grubo!
Jedyne co to nie przeszkadzają mi faceci e chinosach i mokasynach, ale w koszuli x długim rękawem.
Jedyne co to nie przeszkadzają mi faceci e chinosach i mokasynach, ale w koszuli x długim rękawem.

Wezcie rzućcie jakimś pomysłem, bo kurde lipa w necie taka, nic znaleźć nie mogę
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.