Buty
- Escherichia
Re: Buty
Też bym wolała na żywca mierzyć Niewykluczone, że będę odwiedzać którąś z galerii w Krakowie. Babka w Ryłko mówiła, że w krakowskich galeriach mają duży wybór i rozmiarówkę. Chcę pogrzebać także w biustonoszach, Mała polecała dwa sklepy..
A na Tandecie byłam raz na studiach Kumpela czegoś szukała, nawet nie pamiętam czego. Skoro mówisz, że idzie tam kupić skórzane buty i natknąć się na sukienkę, to może zaglądnę, zwłaszcza, że nie jest na zadupiu
A na Tandecie byłam raz na studiach Kumpela czegoś szukała, nawet nie pamiętam czego. Skoro mówisz, że idzie tam kupić skórzane buty i natknąć się na sukienkę, to może zaglądnę, zwłaszcza, że nie jest na zadupiu
Na krakowskiej jest najlepsza brafitteria na świecie ale jestem przekonana, że to jeden z tych sklepów, które mała polecałaEscherichia pisze: ↑29 lip 2021, 21:09Chcę pogrzebać także w biustonoszach, Mała polecała dwa sklepy..
W bonarce też jest vissavi, jeśli chodzi o sukienki, ja tam bardzo często znajduję coś dla siebie, bo szyją przewidując biust (co niestety nie zawsze jest oczywiste). Ceny mają czasem zaporowe, ale teraz są wyprzedaże, więc można coś fajnego wyhaczyć w dobrej cenie
- mała_czarna
Oczywiście a tego co polecałam na Długiej już nie maefryna pisze:Na krakowskiej jest najlepsza brafitteria na świecie ale jestem przekonana, że to jeden z tych sklepów, które mała polecałaEscherichia pisze: ↑29 lip 2021, 21:09Chcę pogrzebać także w biustonoszach, Mała polecała dwa sklepy..
- Escherichia
efryna, dzięki za informacje, zobaczę co mają na stronie Nie ukrywam, że chciałabym kupić sukienkę w okolicach 200zł jeśli ma być na te dwa razy i mogę dopłacić, jeśli przyda się jeszcze na jakieś mniej oficjalne wyjścia
Co do biustonoszy, to faktycznie Mała polecała m.in. ten na Krakowskiej Chcę pójść, sprawdzić różne firmy i modele, zapisać, kupić coś od razu i na więcej polować na necie Ale to dopiero wrzesień, moje biustonosze jeszcze pasują. ramiączka ściągnięte, chawtki najciaśniejsze i jeszcze lato przechodzę
Co do biustonoszy, to faktycznie Mała polecała m.in. ten na Krakowskiej Chcę pójść, sprawdzić różne firmy i modele, zapisać, kupić coś od razu i na więcej polować na necie Ale to dopiero wrzesień, moje biustonosze jeszcze pasują. ramiączka ściągnięte, chawtki najciaśniejsze i jeszcze lato przechodzę
- Escherichia
Przyszły buty. Lekko za duże. Kosztowały 17,50zł, więc pewnie spróbuję z wkładką
Nie są ultra wygodne, ale na małe przejścia będą ok
Nie są ultra wygodne, ale na małe przejścia będą ok
- Escherichia
Swoją drogą, to trzecie szpilki na nogach w dwa dni i... dlaczego ich unikałam jak ognia całe życie? Wiadomo, że po trzech dekadach w ciapkach trzeba będzie się przyzwyczaić na ściśnięte paluszki, ale Chryste, tyle zmarnowanych lat
- Escherichia
Re: ButyWylicytowałam za 60zł
Wylicytowałam za 60zł nówki z Marco Tozzi
- Escherichia
Mierzyłam wczoraj i o dziwo moje nogi nie wyglądają w nich źle Przymierzę jeszcze raz, ale pewnie się zdecyduję na zakup. Mam 2 sukienki do połowy uda, chcę dokupić jakąś spódniczkę, więc jak dorzucę rozpięty płaszczyk to powinna wyjść całkiem spoko stylizacja jesienna. Oby