Sukienki
Re: Sukienki
W temacie cycków lub raczej ich braku bezkonkurencyjnie na forum wygrywam ja i jak komuś źle z jego przyrodzeniem, to niech w ramach terapii znajdzie ładny i wygodny 80AA i podeślę link
W sklepach straszna lipa, a jak coś jest to i tak źle mi leży. A przy posUkiwaniach na tyle kobiecości w wyborze
W sklepach straszna lipa, a jak coś jest to i tak źle mi leży. A przy posUkiwaniach na tyle kobiecości w wyborze
- Escherichia
Mimezja, a byłaś z biustem u brafitterki?
Jakbym poszła do sieciowek wyszłabym pewnie ze 100DD.. a 80 jest na mnie aktualnie za szeroka
Jakbym poszła do sieciowek wyszłabym pewnie ze 100DD.. a 80 jest na mnie aktualnie za szeroka
Ja mam 80E/80F w zaleznosci od firmy/ksztaltu miseczki
W sieciowkach podobnie D/E (ostatnio na poczatku ciazy w new yorker kupowalam miseczke E, a moje piersi sie cala ciaze nie zmienily)
W sieciowkach podobnie D/E (ostatnio na poczatku ciazy w new yorker kupowalam miseczke E, a moje piersi sie cala ciaze nie zmienily)
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Misiowa jesteś pewna rozmiaru? Nie żebym kwestionowała, ale ja noszę 75 pod biustem, a jestem z 15 kg cięższa...
Oczywiście, że źle napisałam... Wg ostatnich pomiarów u brafiterki mam 70E/F ale to też zależy od firmy, bo np z Triumfa 70 jest dla mnie za ciasny.
Ostatni raz byłam w zaawansowanej ciąży. Sprowadziła mnie wtedy na ziemię że noszę 85B słuchaj to jest tak że jak nie ma to nie ma. Gdyby sieciowki robiły miseczkę A z obwodem 80 to też by przeszły jako znośne, ale rzadko się spotyka.l, a 75 mnie piłuje jak cholera i nawet w żadnych kalkulatorze nie przechodzę jako 75Escherichia pisze: ↑07 sie 2021, 12:58Mimezja, a byłaś z biustem u brafitterki?
Zamówiłam i jestem ciekawa ile zostawię
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
nooo, 100 razy lepiej niż tamta długa!
Lisbeth, fajne!
Adu, super!
Adu, super!
Adu mi nie pasuje kolor. Jesteś w nim taka blada
Mimezka, dojdzie tapeta, samoopacz i bajeczka.
Sama w sobie fajna, choć wydaje mi się też ze do Ciebie pasują bardziej intensywne kolory